10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

Taxă pe gunoi în Craidorolţ

Scris de Vasile Nechita, 23 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi, cititoarea noastră Emilia Ardelean din Satu Mare, strada Fraternităţii 1, s-a adresat redacţiei cu o sesizare privind Primăria din Craidorolţ.


Concret, cititoarea a vrut să vândă nişte haine rămase de la copii, pentru a face câţiva leuţi cu care să le cumpere mici atenţii nepoţilor săi. Cu aceste gânduri, ea a plecat la piaţa din Craidorolţ, unde a căutat o masă ceva pe care să-şi aşeze marfa în condiţii civilizate. Nici vorbă de aşa ceva. Pe jos doar noroi şi bălegar; nu era chip să-şi aşeze marfa pe un loc curat. Înainte chiar de a aşeza marfa, se trezeşte cu o angajată a Primăriei Craidorolţ, care îi cere numaidecât o taxă de 10 lei. Revoltată, femeia a întrebat-o „pentru ce, pentru bălegar?” Funcţionara primăriei s-a scuzat motivând că taxa cu pricina a fost aprobată în consiliul local. „Am fost foarte furioasă şi am încercat să stau de vorbă la telefon cu primarul pentru a-l întreba de ce ia banii oamenilor, ne spune interlocutoarea, dar pe la ora 13,30 primarul nu era de găsit”.
Cam aşa se încheie povestea unei femei care se consideră nedreptăţită de o primărie care tapează oamenii de bani, fără a le oferi nimic în schimb.

Abonează-te acum Online!
  1. suporter adevarat a spus: 23 noiembrie 2017, ora 19:59

    si asta e primar psd-ist ce sa mai astepti de la el

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.