Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Taxă pe gunoi în Craidorolţ

Scris de Vasile Nechita, 23 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi, cititoarea noastră Emilia Ardelean din Satu Mare, strada Fraternităţii 1, s-a adresat redacţiei cu o sesizare privind Primăria din Craidorolţ.


Concret, cititoarea a vrut să vândă nişte haine rămase de la copii, pentru a face câţiva leuţi cu care să le cumpere mici atenţii nepoţilor săi. Cu aceste gânduri, ea a plecat la piaţa din Craidorolţ, unde a căutat o masă ceva pe care să-şi aşeze marfa în condiţii civilizate. Nici vorbă de aşa ceva. Pe jos doar noroi şi bălegar; nu era chip să-şi aşeze marfa pe un loc curat. Înainte chiar de a aşeza marfa, se trezeşte cu o angajată a Primăriei Craidorolţ, care îi cere numaidecât o taxă de 10 lei. Revoltată, femeia a întrebat-o „pentru ce, pentru bălegar?” Funcţionara primăriei s-a scuzat motivând că taxa cu pricina a fost aprobată în consiliul local. „Am fost foarte furioasă şi am încercat să stau de vorbă la telefon cu primarul pentru a-l întreba de ce ia banii oamenilor, ne spune interlocutoarea, dar pe la ora 13,30 primarul nu era de găsit”.
Cam aşa se încheie povestea unei femei care se consideră nedreptăţită de o primărie care tapează oamenii de bani, fără a le oferi nimic în schimb.

Abonează-te acum Online!
  1. suporter adevarat a spus: 23 noiembrie 2017, ora 19:59

    si asta e primar psd-ist ce sa mai astepti de la el

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.