Taxa de imbunatatiri funciare este obligatorie si o vor plati fermierii si asociatiile/exploatatiile

Scris de Ioan Aniţaş, 10 ianuarie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Pap Zoltan - directorul ANIF Satu Mare prezinta noua structura

Pap Zoltan - directorul ANIF Satu Mare prezinta noua structura

35 de persoane au fost disponibilizate la Satu Mare prin reorganizarea ANIF

    In ultima parte a anului 2011 s-a vorbit despre restructurarea si reorganizarea Autoritatii Nationale de Imbunatatiri Funciare – Regie Autonoma (ANIF-RA). Dupa indelungi asteptari s-a produs si schimbarea. Noua denumire a institutiei este Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, cu reprezentante in teritoriu.
    Ca urmare a restructurarii, subunitatea din Satu Mare urma sa dispozibilizeze aproximativ 50 de angajati, din care 35 vor primi salarii compensatorii.

Amanunte privind reorganizarea activitatii si disponibilizarea de personal ne-au fost oferite de Pap Zoltan, directorul institutiei satmarene.

Unii angajati au plecat inainte de disponibilizare

In vreme ce se discuta la nivel national despre reorganizare, fapt ce presupunea si reduceri considerabile ale salariilor, unii angajati si-au luat soarta in maini. Nu s-au mai prezentat la concursurile organizate pentru cele 60 de posturi care au ramas pentru satmareni.

Din cei 111 angajati inainte de restructurare 7 au preferat sa intre in pensie anticipata, alti 7 au fost angajati de Apele Romane – Sucursala Bihor, iar aproximativ 35 (personal de deservire a statiilor de pompare, intretinere birotica, paza, topometrie s.a. au preferat disponibilizarea.

Mai multe cititi in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.