"Tăşnadul estival", manifestări la care puteţi asista în acest sfârşit de săptămână | Informaţia Zilei

“Tăşnadul estival”, manifestări la care puteţi asista în acest sfârşit de săptămână

Scris de Ioan Aniţaş, 19 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ştrandul din Tăşnad, o destinaţie preferată de mulţi sătmăreni şi nu numai

Îmbunătăţirea vremii, creşterea temperaturilor diurne şi nocturne stimulează în general pofta omului de a petrece ore, poate chiar zile, într-un alt ambient decât cel obişnuit, indiferent că ar fi vorba despre sfârşitul de săptămână, sau despre alte zile.

Dacă sunteţi iubitori de natură, dar doriţi ca în paralel cu deconectarea să beneficiaţi de mişcare, soare şi efectele tămăduitoare ale apei termale, atunci una din destinaţiile la îndemână este staţiunea balneară Tăşnad.
Puteţi deveni oaspeţi alături de turişti din judeţe precum: Maramureş, Bistriţa Năsăud, Sălaj, Cluj, Bihor, ca să dăm câteva exemple.

Staţiunea balneară Tăşnad poate deveni pentru dumneavoastră o destinaţie preferată. Numărul mare de spaţii de cazare – peste 1.200 din imediata vecinătate a bazinelor cu apă termală, oferta din această perioadă de legume şi fructe de sezon pot reprezenta motive suficiente care să întregească modalităţile de refacere a tonusului şi a sănătăţii.

Contra unei sume modice, puteţi beneficia de spaţiile de petrecere a timpului liber, de terenurile de sport, dar şi de o serie de manifestări cultural- artistice.

Dacă în perioada anterioară, în vecinătatea ştrandului din Tăşnad a fost organizată o manifestare adresată cu prisosinţă iubitorilor de animale în general, dar în mod special celor care iubesc caii, şirul activităţilor care să vă asigure o şedere plăcută în staţiune, să vă ofere momente plăcute de destindere şi recreere, continuă.

La sfârşitul acestei săptămâni, conducerea ştrandului din Tăşnad, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local, vă pregătesc o manifestare care se adresează unui număr mare de turişti, indiferent de zona lor de domiciliu. Primarul Grieb Csaba Francisc ne-a spus că în zilele de 20 şi 21 iulie, în zona de agrement, se vor desfăşura activităţi diverse reunite sub genericul „Tăşnadul estival”. Cum meteorologii prognozează o creştere a temperaturilor diurne, cu siguranţă opţiunea câştigătoare poate fi deplasarea la Tăşnad, la ştrandul cu apă termală. În acest fel veţi scăpa de căldura apăsătoare din casă/ apartament, de efectele dăunătoare ale aerului condiţionat şi veţi beneficia din plin de calităţile tămăduitoare ale apei termale şi de vremea frumoasă. Gospodarii şi administratorii zonei de agrement – Ştrandul Termal Tăşnad vă aşteaptă în fiecare zi cu apă caldă şi o serie de activităţi care să vă facă să vă deconectaţi, să vă doriţi a reveni cât mai rapid acolo şi chiar cât mai des. Nu uitaţi. Tarifele de cazare în staţiune sunt accesibile, iar taxa de intrare în ştrand este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru pensionari, elevi şi studenţi.

Detalii privind alte preţuri puteţi afla la faţa locului. Nu ezitaţi. Pentru o sumă modică, vă puteţi îngriji sănătatea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517