Program ITV: 00.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Ciprian Costea, Augustin Iștoc, titlul emisiunii: Impactul crizei politice asupra mediului de afaceri (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Tiberiu Gunthner, Ciprian Crăciun, Adrian Pop, titlul emisiunii: Mihai Tudose este propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier (reluare) 02.25 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Colonel Popa Ovidiu-raport la 1.040 de zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, ediție specială de Sânziene 04.37 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit 05.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitați Bogdan Pintea, Edita Ghilea, titlul emisiunii: Noi abordări în tratamentul afecțiunilor tubului digestiv 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zsoltan 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Ciprian Costea, Augustin Iștoc, titlul emisiunii: Impactul crizei politice asupra mediului de afaceri (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zsoltan 09.37 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitați Ioan Man, Tallian Katalin, titlul emisiunii: Ambrosia Artemisiifolia, factor de risc pentru sănătate și mediu 10.20 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Szabolcs Tatar 11.15 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Tiberiu Gunthner, Ciprian Crăciun, Adrian Pop, titlul emisiunii: Mihai Tudose este propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier (reluare) 13.00 Știri 13.32 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învățământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.25 Teleshopping 14.42 Spiriduș Ghiduș 16.05 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Florin Fodoruț, titlul emisiunii: Petru și Pavel, învățători ai credinței 16.41 Viata la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Monitorizarea lucrăriloragricole prin satelit 17.35 Panoramic sportiv, cu Ionuț Blăjean, invitați Marius Botan, Lorand Zsido, titlul emisiunii: Orașul Tășnad revine în Liga 3 după 25 de ani 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiță 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Vacanța de vară, bucuria copiilor 23.30 Știri

Tășnădenii au câștigat manșa tur cu un joc curajos, ofensiv

Scris de Ionuţ Blăjean, 18 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Unirea Tășnad – Dumbrava Gâlgău 2-1 (0-0), în barajul din Liga 3 de fotbal

Unirea Tășnad a început cu dreptul barajul de promovare pentru Liga 3 de fotbal. Sâmbătă a primit vizita echipei Dumbrava Gâlgău, campioana județului Sălaj. Iar la capătul celor 90 de minute, scorul arăta doar 2-1 pentru formația gazdă. Spunem “doar” pentru că tășnădenii și-au creat nenumărate ocazii de a marca, însă mingea a intrat doar de două ori în poartă.

Stadionul Unirea s-a dovedit a fi prea mic pentru meciul de sâmbătă. Au ajuns poate vreo 700 sute de suporteri, dovadă că orașul Tășnad își dorește neaparat să aibă o echipă în eșaloul al treilea, după o pauză de 25 de ani. Sigur, în tribună s-au aflat și vreo 50 de susținători ai oaspeților, mulți dintre ei ajungând la Tășnad în prima parte a zilei. O primă parte pe care au petrecut-o la ștrand.

Cu agresivitate și mult curaj, așa încep tășnădenii barajul. Cădar scapă singur pe partea dreaptă, intră în careu, dar un fundaș oaspete intervine. Maxim vine din spate însă șutează pe lângă poarta lui Lung (min. 6). Primele ocazii ale oaspeților apar la jumătatea primei reprize. Dar Gheți și Mierea trimit peste poarta lui Cherecheș (min. 20, 22). Cădar bate bine o lovitură liberă din lateral, dar portarul Gâlgăului reține (min. 24). Câteva secunde mai târziu, Dumbrava obține și ea o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Bene șutează periculos, în forță, dar Cherecheș se întinde și scoate balonul din vinclul porții (min. 25). Până la pauză jocul se calmează, ar mai fi de notat voleul lui Cădar (min. 26), dar mingea se duce mult peste poartă.

Repriza secundă începe cum nu se poate mai bine pentru Tășnad. Maxim execută un corner de pe stânga la bara a doua. Bolba recentrează de acolo cu capul, iar Imi Nagy trimite mingea în poartă cu o foarfecă spectaculoasă de la marginea careului mic (min. 49). Avantajul putea fi dublat, Nagy îl găsește excelent pe Maxim singur pe stânga, sătmăreanul pătrunde în careu, dar trimite o pasă la portar (min. 52). Și cum ocaziile se răzbună, Dumbrava reușește să egaleze. După un corner bătut de Bene de pe dreapta, căpitanul oaspeților restabilește egalitatea cu un șut din careu (min. 55). În continuare, Unirea caută să mai marcheze, își creează o sumedenie de ocazii, dar Bakai trimite peste (min. 69), Moș puțin pe lângă (min. 71), iar Nagy peste (min. 72). După această ploaie de ocazii, Cădar trimite o pasă filtrantă pe dreapta pentru Silaghi, iar din careu îl vede excelent pe Nagy în fața porții. Silaghi pasează, iar Nagy își trece din nou numele pe lista marcatorilor (min. 73). Până la final Unirea caută să-și mărească avantajul, dar Schnellenperger, Silaghi, Nagy, și Bakai nu prind spațiul porții. Unirea Tășnad câștigă cu 2-1, la capătul unui meci în care a făcut o singură schimbare.

“Ne bucurăm pentru rezultat, până la urmă este o victorie. Ne-am fi bucurat și mai mult dacă nu am fi primit acel gol. Trebuia să profităm mai mult de ocaziile pe care le-am avut, să fim mai lucizi în fața porții. Mergem optimiști în retur, chiar dacă știm că nu va fi ușor. Ba mai mult, calculele noastre au fost date peste cap, trebuia să câștigăm la 3-4 goluri diferență și nimeni nu se supăra”, ne-a declarat Marius Botan.

Tășnad: Cherecheș – Bălău, Vădan, Moș, Holczberger, Maxim (Bakai, min. 65), Silaghi, Schnellenperger (cpt.), Bolba, Cădar, I. Nagy. Antrenori: Marius Botan (principal) și Bogdănel Moise (secund).

Gâlgău: Lung – Bene, Rus (cpt.), Cheța, Negrean, C. Nagy, Bărnuțiu, Țiriac, Sabou (Meleg, min. 57, Chira, min. 85), Mierea (Radu, min. 88), Gheți (Brîndușe, min. 65). Antrenor: Marius Pașca.

Returul se va juca la Gâlgău pe 24 iunie de la ora 17:30.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.