Tăşnad: şofer amendat după ce a parcat lângă maşina poliţiei

Scris de Mihai Sălceanu, 17 ianuarie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Duminică, 17 ianuarie 2021, am fost contactaţi de către un cititor al cotidianului Informaţia Zilei, care consideră că a fost amendat pe nedrept de către un echipaj al poliţiei.

“Duminică, în jurul orei 17.30, mi-am parcat maşina în apropierea unei staţii de autobuz din Tăşnad, cu intenţia de a sta doar câteva minute. În apropiere era un echipaj al poliţiei. Unul dintre poliţişti m-a oprit, m-a legitimat, i-am arătat actele, totul a fost în regulă dar nu mi-a spus că nu aş avea voie să parchez în zonă. Când m-am întors, după aproximativ 5 minute, celălalt poliţist mi-a cerut din nou actele şi mi-a dat o amendă de 150 de lei pentru parcare neregulamentară. Nu mi se pare normal, dacă nu era voie să parchez în apropierea lor, trebuiau să-mi spună, nu să mă amendeze”, ne-a relatat cititorul nostru, care ne-a şi trimis poza de mai sus.

Abonează-te acum Online!
  1. Gheorghe a spus: 18 ianuarie 2021, ora 22:02

    La contestatie sa puna si dovada adica poza facuta ,, avea posibilitatea sa parcheze sub copertina statiei de bus ,, si in statie sa fie calatori, dupa care sa dea pe presa ca a fost un abuz al politistilor, nesimtire.

  2. Antonio a spus: 18 ianuarie 2021, ora 00:05

    Se poate face contestaţie, în termen de 15 zile lucrătoare.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517