17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Tășcuțe din cartofi umplute cu carne

Scris de I. Z., 06 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

400 g de carne tocată, 800 g de cartofi, 200 g de făină, 150 g de cașcaval felii, 240 ml de vin roșu, o ceapă, un morcov, o lingură de pastă de tomate, un ou, ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Curățați de coajă morcovul și ceapa, tocați-le mărunt și le puneți la călit într-o tigaie cu 50 ml de ulei încins. Amestecați și adăugați carnea tocată. Căliți până este aproape gata și adăugați sare, vinul roșu, pasta de tomate, amestecați, mai țineți câteva minute pe foc și dați deoparte. Fierbeți cartofii în coajă în 2 litri de apă cu sare. Îi lăsați puțin la răcit, apoi îi curățați și îi faceți piureu. Adăugați oul, sarea și amestecați bine. Începeți să formați bile: într-un bol tapetat cu folie elastică puneți 3 linguri de piureu și aplatizați cu lingura, urmând forma bolului, cu marginile ridicate și cu gaură la mijloc. În mijloc puneți câte 2 linguri din umplutura de carne și strângeți bine folia de plastic. Rotiți până obțineți o minge. Procedați la fel și cu celelalte bile, apoi îi mai planați puțin. Treceți fiecare bilă prin făină și prăjiți în baia de ulei până se rumenesc. Puneți tășcuțele prăjite într-un vas termorezistent, deasupra fiecăreia puneți câte o felie de cașcaval. Coaceți la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, timp de 15 minute.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.