Tarife cu până la 70% mai mici în programul "Litoralul pentru toţi" | Informaţia Zilei

Tarife cu până la 70% mai mici în programul ”Litoralul pentru toţi”

Scris de Vasile Nechita, 10 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Programul „Litoralul pentru toţi” a debutat pe 1 septembrie, cu preţuri de la 50 la 140 lei pe zi. Biletele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă. Tarifele practicate în cadrul acestui program sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

Aflat la a 36-a ediţie, programul special prezintă acelaşi interes din partea turiştilor ca acum 18 ani, când a fost lansat, fiind singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, multe hoteluri intrate în program menţin aceleaşi tarife nemodificate de 7 ani, deşi costurile au suferit majorări de peste 60%, iar în unele cazuri chiar s-au dublat. Şi în cadrul acestei ediţii, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Până acum s-au înscris în program 49 hoteluri, din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie 3.675 locuri, în fiecare dintre cele patru serii.

Abonează-te acum Online!
  1. szabi a spus: 10 septembrie 2019, ora 09:59

    Chiar gratis daca mergi cu cortu si stai pe marginea drumului sau ametiti de la Vama

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345