Târgul de carte Gaudeamus 2021 se desfăşoară online

Scris de Vasile Nechita, 31 octombrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Se organizează, în perioada 17 – 21 noiembrie, ediţia 2021 a Târgului de Carte Gaudeamus, eveniment care se va desfăşura exclusiv online, anunţă coordonatorii evenimentului pe site-ul oficial.

Până pe 5 noiembrie sunt deschise înscrierile şi legăturile cu expozanţii doritori, pentru organizarea spaţiului virtual – standuri virtuale, dezbateri, lansări de carte live online, tip conferinţă.

“Întrucât toţi cei implicaţi investesc resurse semnificative pentru pregătirea unei ediţii cu participare fizică iar riscul ca evenimentul să fie anulat sau afectat de noile măsuri de prevenţie anti-COVID, în contextul epidemiologic tot mai grav din în ultima perioadă, considerăm că târgul nu se mai poate organiza la standardele obişnuite şi cu rezultatele preconizate, pe măsura acestor eforturi”, scriu organizatorii pe site-ul oficial al evenimentului.

Înscrierea expozanţilor va avea loc în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie. Solicitările de înscriere ulterioară vor fi acceptate cu menţiunea că termenul limită pentru expedierea informaţiilor necesare creării standului dumneavoastră virtual este 10 noiembrie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517