00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

Târg de Crăciun al DGASPC la Carei şi Satu Mare

Scris de Mirela Filimon, 23 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Targul de la Satu Mare

Targul de la Satu Mare

Târgul de Crăciun al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC ) Satu Mare organizat în zilele de 20 şi 21 decembrie  în oraşele Carei şi Satu Mare, s-a bucurat de succes. Obiectele confecţionate de talentaţii copii şi adulţi din sistemul de asistenţă socială au fost achiziţionate în totalitate de iubitorii de suveniruri, după cum a apreciat Mariana Dragoş – directorul general al acestei instituţii.

La Târgul de la Carei, care a avut loc la Castelul Karoly, au participat oficialităţi judeţene şi locale, reprezentanţii Muzeului din Carei, directori de şcoli, educatori, elevi, învăţătoare şi alţi careieni.Toţiparticipanţii, în jur de 150 de persoane au apreciatobiectele confecţionatede talentaţii copii şi adulţi.

Este vorba despre asistaţii din următoarele centre: Casa de tip familial  „Speranţa”, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Handicap Mintal “Sf. Ana”; Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială “Alexandru” şi Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică “Cristiana“. Atmosfera a fost una familială presărată cu colinde.

La Satu Mare, Târgul a fost organizat la Muzeul Judeţean, unde au venit şi foarte mulţi colindători: Corul de fete de la Şcoala gimnazială din Apa, grupul de copii de la Şcoala gimnazială din Culciu Mare, grupul de copii de la Grădiniţa nr.9 din Satu Mare şi colindători din sistemul de protecţie socială.

Alături de reprezentanţii DGASPC Satu Mare au mai fost prezenţi reprezentanţii Muzeului Judeţean, oficialităţi locale şi judeţene şi alţi sătmăreni atraşi de exponatele originale expuse, la acest Târg de Crăciun,  de copiii şi adulţii din Casele de Tip Familial:  “Maria” din Satu Mare, “Alexandru” din Amaţi, “Ştefania” din Oar;  Centrul de Asistenţă şi Intervenţie a Victimelor Traficului de Persoane, Abuzului, Neglijării şi Exploatării „Andrei” Satu Mare; Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Handicap Mintal „O viaţă Nouă” Satu Mare şi Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap din Satu Mare.

Bucuria acestor meşteşugari talentaţi din sistemul de asistenţă socială  s-a putut citi pe feţele lor, mai ales în momentul când măiestria şi dibăcia acestora a fost apreciată de personalităţile prezente la Târgul de Crăciun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.