Program ITV: 00.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ovidiu Duma, titlul emisiunii: Revoltă la Mădăras împotriva unui investitor (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaș, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Este un conflict între premier și președintele PSD? (reluare) 01.52 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Ce servicii medicale nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate 02.30 Cultură, cu Eva Laczko, invitat Rozalia Bondrea, titlul emisiunii: Istoria și cultura romilor 03.18 Fior de Szatmar, arte marțiale istorice europene 04.20 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Aminoacizi 05.32 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Oferta educațională a liceului teologic romano catolic Ham Janos 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicoleta Balea 08.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ovidiu Duma, titlul emisiunii: Revoltă la Mădăras împotriva unui investitor (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.35 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 10.11 Fior de Szatmar, arte marțiale istorice europene 11.10 Teleshopping 11.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Ce servicii medicale nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate 12.08 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaș, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Este un conflict între premier și președintele PSD? (reluare) 13.00 Știri 13.35 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Schimb de generații în agricultura din Mărtinești 14.20 Teleshopping 14.35 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Eugen Kovacsraport la 4.745 de zile 15.43 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Florin Fodoruț, titlul emisiunii: Cum să interpretăm o icoană 16.30 Zone folcorice, cu Ioana Vladimirescu 17.40 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Iuliu Ilyes 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educațional, cu Vasile Nechita 22.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Știri

Tânăr de 19 ani, felicitat de IPJ pentru spritul civic

Scris de Stela Cădar, 17 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un tânăr de 19 ani din Satu Mare a fost felicitat de conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, după ce a urmărit un autotren care a fost implicat într-un accident de circulație cu pagube materiale și a părăsit locul faptei. Dând dovadă de spirit civic, tânărul de 19 ani, care este taximetrist i-a ajutat pe polițiști să-l identifice pe șoferul vinovat de producerea accidentului. 

Mai exact, joi, 13 iulie, tânărul  a intervenit în sprijinul poliției, în sensul că în timp ce se afla în timpul programului de lucru ca și taximetrist, a urmărit un TIR, concomitent cu apelarea Serviciul Apeluri de Urgență 112,  care după ce a provocat distrugeri în lanț pe strada 1 Decembrie și-a continuat drumul spre ieșirea din oraș.

„În fapt, un bărbat de 35 de ani din Serbia, conducând un autotractor cu semiremorcă pe strada 1 Decembrie, dinspre Piața Libertății spre strada Vasile Lucaciu, în zona de acțiune a indicatorului „Interzis accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 3.5 tone”, efectuând o manevră de întoarcere fără să se asigure  corespunzător, a acostat cu semiremorca cablurile de fibră optică ale MAI care la rândul lor au antrenat în cădere și au smuls țeava de gaz de la un imobil situat pe strada 1 Decembrie, precum și jgheaburile pentru scurgerea apei pluviale ale aceluiași imobil,” se arată `ntr-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

:oferul autotrenului a părăsit locul faptei, dar a fost prins de  polițiștii rutieri sătmăreni la ieșirea din Ciuperceni. Acesta a putut fi identificat cu ajutorul tânărului taximetrist care s-a deplasat în urma lui. `n urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că șoferul TIR-ului n-a consumat băuturi alcoolice. Astfel, polițiștii l-au sancționat contravențional.

„Pentru conduita adoptată și pentru promovarea actelor de acest gen, tânărul a fost invitat la sediul Inspectoratului Județean de Poliție, unde a fost felicitat de conducerea unității și de președintele Consiliului Teritorial al Corpului Național al Polițiștilor .

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare mulțumește cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și care vin în sprijinul oamenilor legii!’ mai precizează sursa citată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.