Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

Tânăr de 19 ani, felicitat de IPJ pentru spritul civic

Scris de Stela Cădar, 17 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un tânăr de 19 ani din Satu Mare a fost felicitat de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, după ce a urmărit un autotren care a fost implicat într-un accident de circulaţie cu pagube materiale şi a părăsit locul faptei. Dând dovadă de spirit civic, tânărul de 19 ani, care este taximetrist i-a ajutat pe poliţişti să-l identifice pe şoferul vinovat de producerea accidentului. 

Mai exact, joi, 13 iulie, tânărul  a intervenit în sprijinul poliţiei, în sensul că în timp ce se afla în timpul programului de lucru ca şi taximetrist, a urmărit un TIR, concomitent cu apelarea Serviciul Apeluri de Urgenţă 112,  care după ce a provocat distrugeri în lanţ pe strada 1 Decembrie şi-a continuat drumul spre ieşirea din oraş.

„În fapt, un bărbat de 35 de ani din Serbia, conducând un autotractor cu semiremorcă pe strada 1 Decembrie, dinspre Piaţa Libertăţii spre strada Vasile Lucaciu, în zona de acţiune a indicatorului „Interzis accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 3.5 tone”, efectuând o manevră de întoarcere fără să se asigure  corespunzător, a acostat cu semiremorca cablurile de fibră optică ale MAI care la rândul lor au antrenat în cădere şi au smuls ţeava de gaz de la un imobil situat pe strada 1 Decembrie, precum şi jgheaburile pentru scurgerea apei pluviale ale aceluiaşi imobil,” se arată `ntr-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

:oferul autotrenului a părăsit locul faptei, dar a fost prins de  poliţiştii rutieri sătmăreni la ieşirea din Ciuperceni. Acesta a putut fi identificat cu ajutorul tânărului taximetrist care s-a deplasat în urma lui. `n urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că şoferul TIR-ului n-a consumat băuturi alcoolice. Astfel, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional.

„Pentru conduita adoptată şi pentru promovarea actelor de acest gen, tânărul a fost invitat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, unde a fost felicitat de conducerea unităţii şi de preşedintele Consiliului Teritorial al Corpului Naţional al Poliţiştilor .

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare mulţumeşte cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii şi care vin în sprijinul oamenilor legii!’ mai precizează sursa citată.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.