Tânăr condamnat pentru tentativă de omor calificat, descoperit la Satu Mare!

Duminică, 19 martie a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în judeţul Suceava.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul efectuat de către poliţişti, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 8 martie a.c., un mandat european de arestare.

Tribunalul Suceava a dispus o măsură educativă privativă de libertate – internarea într-un centru educativ pentru o perioadă de trei ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Tânărul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517