Image 1
Image 2

Tăiței cu varză proaspătă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

500 g de tăiței (preferabil pătrățele), o căpățână mai mică de varză (circa 5-600 g), ulei, sare, piper, dacă vă place puteți folosi și puțină nucșoară.

Mod de preparare:

Varza se curăță și se răzuiește. Se pune peste ea sare și se lasă să stea așa circa 30 minute, după care se stoarce bine de zeamă și cu puțin ulei se călește, până când se face sticloasă. Tăițeii se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj și se strecoară, apoi se amestecă cu varza călită și se condimentează cu piper. Cantitatea de varză călită folosită se poate adapta conform gusturilor fiecăruia. Se poare consuma ca garnitură la cărnuri prăjite sau ca fel principal de sine stătător.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Chifteluțe crocante de pui

APERITIVE

Chifteluțe crocante de pui cu crustă de semințe

Transformați clasicele chifteluțe de pui într-un aperitiv inovator și delicios cu această rețetă de chifteluțe în crustă de semințe. Nu doar că sunt o alegere sănătoasă, dar adăugarea de semințe aduce un plus de textură și gust. Aceste chifteluțe vor deveni rapid vedeta oricărui platou de aperitive, impresionând prin aspect și savoare.

Varză cu carne muntenească

REȚETE ROMÂNEȘTI

Varză cu carne muntenească

Varza acră cu carne de porc sau vită este o mâncare tradițională, gătită lent și finisată cu smântână pentru cremozitate. Perfectă pentru zilele reci, oferă o combinație reconfortantă de savoare și textură.