Tabăra gratuită de creaţie de la Negreşti se încheie în 16 august | Informaţia Zilei

Tabăra gratuită de creaţie de la Negreşti se încheie în 16 august

Evenimentele organizate sub brandul Zestrea Oaşului au început luni, 29 iulie, la Negreşti-Oaş cu o incursiune în lumea satului oşenesc, o tabără de creaţie gratuită pentru copiii şi adolescenţii din Negreşti-Oaş.

Tabăra de creaţie intitulată „Pe uliţele satului, la Muzeul în Aer Liber al Ţării Oaşului” se desfăşoară în perioada 28 iulie – 16 august şi cuprinde nu mai puţin de 25 de ateliere meşteşugăreşti şi de creaţie, activităţi recreative şi de voluntariat. Tabăra va culmina cu un spectacol de teatru pentru copii, urmat de noaptea luminilor.

Programul a fost astfel conceput încât fiecare copil din Negreşti-Oaş să aibă ocazia să participe cel puţin la o activitate care îi este pe plac, la ateliere fiind invitaţi şi părinţii sau bunicii.

Redăm mai jos programul acestei săptămâni.

Marţi, 13 august: Atelier de pictură – Pop Irina – pregătirea materialelor pentru noaptea luminilor
Atelier gastronomic – Voluntari bucătari, părinţi, Asociaţia pensionarilor -învăţăm să preparăm mâncare tradiţional oşenească „boace”
Vineri, 16 august: Spectacol de teatru pentru copii ,,Apolodor” – ora 20:00; Noaptea luminilor – Pop Irina.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517