Szabolcs Kovacs, în pregătire cu arbitrii din Liga 1

Scris de Ionuţ Blăjean, 20 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Federaţia Română de Fotbal anunţă că în perioada 11-14 ianuarie, arbitrii din Liga 1 plus un grup de oficiali de joc de perspectivă de la Liga 2 au participat la cursurile teoretice de la Cheile Grădiştei.

Cei prezenţi au susţinut teste teoretice din protocolul VAR, din Legile Jocului şi au răspuns la întrebări în baza vizionării unor clipuri video cu diferite situaţii de joc.

La seminarul de la Cheile Grădiştei au participat, online în contextul pandemiei, şi observatorii de arbitri. Testele fizice ale arbitrilor au fost organizate în 3 centre din ţară, Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca. Printre arbitri prezenţi s-au aflat şi trei de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Satu Mare. Este vorba de Ciprian Danşa (Liga 1), respectiv Szabolcs Kovacs şi Rareş Vidican (Liga 2).

Amintim că Szabolcs Kovacs a fost prezent, în calitate de arbitru de rezervă, la mai multe meciuri din Liga 1 oficiate de fratele său. Aproapo de Istvan Kovacs, acesta se află la un seminar organizat de FIFA, pentru arbitrii din UEFA, în vederea Cupei Mondiale din Qatar 2022.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517