00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Sute de tineri au participat la acţiunea “Autonet Career Day”

Scris de Matei Larisa, 11 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Întâlnire cu riderul Emanuel Gyenes

Întâlnire cu riderul Emanuel Gyenes

Cea de a doua ediţie a evenimentului “Autonet Career Day” a adus miercuri, 10 aprilie, la sediul firmei Autonet, sute de viitori absolvenţi din 6 licee sătmărene.

Peste 400 de tineri de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Liceul Teologic Romano-Catolic Ham Janos, Colegiul Naţional Kolcsey Ferenc, Colegiul Tehnic de Transport şi Telecomunicaţii Ion I.C. Brătianu, Colegiul Tehnic Unio – Traian Vuia şi Liceul Teologic Reformat Satu Mare au călcat pragul companiei pentru a se familiariza cu tot ceea ce înseamnă Autonet, pentru a vedea că această companie reprezintă o opţiune în viitorul lor.

La intrarea în firmă, angajaţii mai multor departamente din Autonet au avut standuri de informare pregătite, care au fost vizitate pe rând de fiecare grup de elevi.

Mai apoi, aceştia s-au bucurat de o vizita în depozit, însă după ce şi-au luat măsurile de precauţie. La fel ca data trecută, această vizită a stârnit cel mai mare interes pentru elevi, având ocazia de a vedea cu ochii lor ce se întâmplă într-o companie atât de mare, şi care este cu adevărat mersul lucrurilor.

De asemenea, pentru ei au fost pregătite mai multe surprize, jocuri şi chiar concursuri cu premii.

“Am încercat să lansăm invitaţia către toate liceele teoretice şi tehnologice din Satu Mare, respectiv către Universitatea Tehnică. Aşteptăm în jur de 400 de elevi din anii terminali.
Le-am pregătit o autentică experienţă de muncă. Vrem ca elevii să ştie ce înseamnă un mediu profesionist, ce înseamnă o atmosferă de lucru şi vrem să le arătăm că au ocazia să se întoarcă la Satu Mare. În Autonet vor găsi întotdeauna oportunităţi de dezvoltare şi creştere profesională. Azi le vom arăta depozitul central, le vom arăta fluxul logistic în cadrul depozitului, respectiv vor face cunoştinţă cu câteva echipe din cele mai reprezentative departamente din cadrul firmei”, a declarat Elena Medve, manager Resurse Umane.

Autonet, sponsorul principal al riderului Mani Gyenes

La eveniment a fost prezent şi pilotul de la Autonet Motorcycle Team, Emanuel Gyenes, care a avut şi motocicleta de Dakar expusă, precum şi cea de enduro. Riderul sătmărean a stat de vorbă cu pasionaţii de motociclete, împărtăşindu-le detalii din cariera sa fulminantă.

Autonet este sponsorul principal al lui Emanuel Gyenes, singurul român participat în ultimii ani la celebrul raliu Dakar. Sătmăreanul a luat de nouă ori startul la cel mai dur raliu din lume, iar la următoarea participare va deveni o legendă a Dakar-ului. Este un titlu care se acordă piloţilor care bifează zece ediţii ale acestui raliu.

Multiplu campion la enduro şi endurocross, atât în România cât şi în Ungaria, singurul pilot care a luat startul şi a terminat toate ediţiile de Red Bull Romaniacs, 15 la număr, Mani Gyenes a participat recent la prima competiţie de după Raliul Dakar 2019.

Sătmăreanul n-a forţat la etapa de endurocross din Ungaria şi a încheiat pe locul 3 la clasa E3.

Amintim că sătmăreanul se află în recuperare după o accidentare suferită în luna noiembrie. Cu toate eforturile s-a recuperat, dar nu complet, pentru Dakar 2019, după care a fost nevoit să abandoneze raliul în ziua a 8-a, după o căzătură. Gyenes nu mai putea continua din cauza durerii la braţ.
Acum şi-a reluat pregătirile pentru restul anului şi va fi cu siguranţă la startul Dakar-ului din luna ianuarie a anului 2020. Sigur, făcând parte din echipa Autonet Motorcycle Team.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.