Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Simona Niste ‐ Prima Gym 07.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Agricultură performantă în Pişcolt 08.27 Spiriduş Ghiduş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Despre valorile familiei tradiţionale 11.28 Credinţă şi unitate în parohia ortodoxă Păuleşti 12.16 Documentar, Vasile Lucaciu, partea 3 13.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Anamaria Biriş, fost deputat de Satu Mare 14.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.03 Teleshopping 15.18 Recital Alina Manole la Tăşnad 16.11 Unio, creşterea şi decăderea unui brand 16.58 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Livia Tămaş, titlul emisiunii: Ce conţin vaccinurile? 17.30 Documentar, Luko Bela, subtitrat 18.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Protejarea factorilor de mediu în Germania 18.43 Colaj de muzică populară 19.27 Youth on stage, inedit 20.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Anamaria Biriş, fost deputat de Satu Mare 21.13 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu

Supa limpede de fazan cu taitei

Scris de Eva Laczko, 14 aprilie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa limpede de fazan

Supa limpede de fazan

Daca aveti musafiri la masa si vreti sa le surprindeti cu o mancare deosebita, supa de fazan e cat se poate de potrivita in acest scop.

Ingrediente:

 

– Un fazan curatat, de circa 700 g, iar daca greutatea difera restul ingredientelor se calculeaza in functie de acesta,

– o ceapa,

– zarzavaturi: 3-4 morcovi, 2 patrunjei, telina, o gulie, alte legume,

– taitei pentru supa,

– piper boabe, piper macinat, sare.

 

Mod de preparare:

 

Fazanul se desface, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa stea 5-6 ore, sau chiar de la o zi la alta, dupa care se spala si se lasa 2-3 ore in apa rece. Se pune la fiert cu legumele si cu piperul boabe, la foc mic, iar dupa circa o ora se pune si sarea. Se fierbe tot asa, la foc mic, pana cand ingredientele se inmoaie. Dupa ce se ia de pe foc, se lasa circa 20 de minute sa se limpezeasca. Se strecoara, iar taiteii se fierb separat, in apa cu sare. Se strecoara si tateii, si se amesteca cu supa, carnea bucatita si zarzavaturile se pot servi, fie ca aperitiv, fie impreuna cu supa calda, dar se pun pe masa separat, oferind fiecaruia posibilitatea de a alege modul cum consuma.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.