Informaţia TV:07:00 Ştiri 08:00 Gimnastica de dimineaţă cu Emoke Kerekes şi Ioana Zaharia 8.00 Audienţe în direct cu Sergiu Podină, invitat Ovidiu Duma - primar Ardud, titlul emisiunii: “Audienţe în direct cu primarul Ovidiu Duma” 8.55 Religie cu Eva Laczko, emisiune în limba maghiară, invitaţi Pallai Bela, Racs Ervin şi Schupler Tibor: titlul emisiunii “Humor a templomban” 9.41 Mersul economiei cu Mihai Ghencean, invitaţi: Tiberiu Markos, Iosif Holtzli, titlul emisiunii: “Cum am putea dezvolta mai repede judeţul?” 10.30 Info Magazin cu Adriana Tivadar, invitat solist vocal Suranyi Botond, titlul emisiunii: “Din secretele marilor concursuri muzicale” 11.13 Teleshopping 11.30 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba – senator UDMR, Adrian Albu – consilier municipal PNL şi avocat Silviu Sumlas – PSD, titlul emisiunii: PNL + UDMR contra PSD” 13.00 Ştiri 13.30 Mesager educaţional cu Vasile Nechita, invitaţi: Gheorghe Munteanu şi Bucsi Maria, titlul emisiunii: “Drumeţiile unui professor cu elevii săi” 14.15 Teleshopping 14.30 Şpiriduş ghiduş 15.00 / 16.00 Breaking News 16.05 Viaţa la ţară cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: “Găinile Orpington campioane naţionale” 17.00 Info Magazin cu Adriana Tivadar 18:30 Audienţe în direct cu Sergiu Podină, invitat Bozai Cristian, şef departament Administraţia Domeniului Public Satu Mare 19:30 Ştiri 20:00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop – primar PSD Odoreu, avocat Adrian Cosma – consilier judeţean PNL şi avocat Ressler Ştefan – FDG, titlul emisiunii: “Satu Mare în dosarul retrocedărilor. PDL, finanţări ilegale în campanie” 21:30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi dr. Cosmin Raţiu şi dr. Flaviu Simu, titlul emsiunii: “Simpozion de stomatologie la Satu Mare”

Supa limpede de fazan cu taitei

Scris de Eva Laczko, 14 aprilie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa limpede de fazan

Supa limpede de fazan

Daca aveti musafiri la masa si vreti sa le surprindeti cu o mancare deosebita, supa de fazan e cat se poate de potrivita in acest scop.

Ingrediente:

 

– Un fazan curatat, de circa 700 g, iar daca greutatea difera restul ingredientelor se calculeaza in functie de acesta,

– o ceapa,

– zarzavaturi: 3-4 morcovi, 2 patrunjei, telina, o gulie, alte legume,

– taitei pentru supa,

– piper boabe, piper macinat, sare.

 

Mod de preparare:

 

Fazanul se desface, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa stea 5-6 ore, sau chiar de la o zi la alta, dupa care se spala si se lasa 2-3 ore in apa rece. Se pune la fiert cu legumele si cu piperul boabe, la foc mic, iar dupa circa o ora se pune si sarea. Se fierbe tot asa, la foc mic, pana cand ingredientele se inmoaie. Dupa ce se ia de pe foc, se lasa circa 20 de minute sa se limpezeasca. Se strecoara, iar taiteii se fierb separat, in apa cu sare. Se strecoara si tateii, si se amesteca cu supa, carnea bucatita si zarzavaturile se pot servi, fie ca aperitiv, fie impreuna cu supa calda, dar se pun pe masa separat, oferind fiecaruia posibilitatea de a alege modul cum consuma.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.