Program ITV: 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Ilona Ilyes - Prima Gym 08.00 Audienţe în direct cu Sergiu Podină, invitaţi Dan Zeicu şi jurnalistul Ioan Aniţaş titlul emisiunii: Cum tratăm animalele primăvara? 08.54 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Ciprian Costea, titlul emisiunii: Va genera noul Cod Fiscal stabilitate? 09.39 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Subvenţiile echilibrează pierderile din zootehnie 10.30 Info Magazin cu Adriana Tivadar, invitaţi: Camelia Stan şi Mihaela Ban, titlul emisiunii: Ora de religie în şcoli 11.18 Teleshopping 11.35 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Horea Anderco şi Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Udrea rămâne în arest preventiv încă 3 săptămâni 13.00 Ştiri 13.40 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Tiberiu Vălean, Eva Laczko şi Dumitru Pop, titlul emisiunii: Cine nu doreşte ora de religie? 14.25 Teleshopping 14.40 Colaj muzică populară 15.14 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat psiholog psihoterapeut Nicoleta Mihali 16.11 În Slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Sucz Szabolcs - raport la 2455 zile 17.00 Info Magazin cu Adriana Tivadar 18.30 Audienţe în direct cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar 21.30 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb

Supa limpede de fazan cu taitei

Scris de Eva Laczko, 14 aprilie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa limpede de fazan

Supa limpede de fazan

Daca aveti musafiri la masa si vreti sa le surprindeti cu o mancare deosebita, supa de fazan e cat se poate de potrivita in acest scop.

Ingrediente:

 

– Un fazan curatat, de circa 700 g, iar daca greutatea difera restul ingredientelor se calculeaza in functie de acesta,

– o ceapa,

– zarzavaturi: 3-4 morcovi, 2 patrunjei, telina, o gulie, alte legume,

– taitei pentru supa,

– piper boabe, piper macinat, sare.

 

Mod de preparare:

 

Fazanul se desface, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa stea 5-6 ore, sau chiar de la o zi la alta, dupa care se spala si se lasa 2-3 ore in apa rece. Se pune la fiert cu legumele si cu piperul boabe, la foc mic, iar dupa circa o ora se pune si sarea. Se fierbe tot asa, la foc mic, pana cand ingredientele se inmoaie. Dupa ce se ia de pe foc, se lasa circa 20 de minute sa se limpezeasca. Se strecoara, iar taiteii se fierb separat, in apa cu sare. Se strecoara si tateii, si se amesteca cu supa, carnea bucatita si zarzavaturile se pot servi, fie ca aperitiv, fie impreuna cu supa calda, dar se pun pe masa separat, oferind fiecaruia posibilitatea de a alege modul cum consuma.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.