Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Lang Laszlo, Kosa Attila, titlul emisiunii: Milyen evet zart az Egyhazmegyei Caritas Szervezte? ( Cum a fost anul ce s-a încheiat pentru Organizaţia Caritas a Diecezei?) (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adelin Ghiarfaş, Mircea Dobra,Ioan Leitner, titlul emisiunii: Klaus Iohannis va iniţia referendum pentru graţiere şi amnistie (reluare) 02.27 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Doina Feher – raport la 960 de zile 03.37 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat Univerval Band 04.36 Sănătate, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitat Vass Zoltan, titlul emisiunii: Virozikok, influenza, szezon betegsegek ( Viroze, gripă, boli de sezon) 05.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Gheorghe Mihalca, titlul emisiunii: Stadiul plăţii subvenţilor pentru anii 2015 şi 2016 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Lang Laszlo, Kosa Attila, titlul emisiunii: Milyen evet zart az Egyhazmegyei Caritas Szervezte? ( Cum a fost anul ce s-a încheiat pentru Organizaţia Caritas a Diecezei?) (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adrian Havrincea, titlul emisiunii: Utilitatea textului argumentativ în viaţa de zi cu zi 10.23 Sănătate, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitat Vass Zoltan, titlul emisiunii: Virozikok, influenza, szezon betegsegek ( Viroze, gripă, boli de sezon) 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adelin Ghiarfaş, Mircea Dobra,Ioan Leitner, titlul emisiunii: Klaus Iohannis va iniţia referendum pentru graţiere şi amnistie (reluare) 13.00 Ştiri 13.37 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Vasile Andrieş, titlul emisiunii: Cotele apelor din judeţ între normalitate şi pericol 14.35 Teleshopping 15.50 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Minunea în viaţa omului contemporan 15.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Szodoray-Paradi Farkas, titlul emisiunii: Cât de importantă este protecţia liliecilor? 16.24 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Vitamina B8 Molecula coaforului 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Emanuel Gyenes, titlul emisiunii: Aventura lui Mani la Dakar 2017 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Daniela Ciuta, Ionel Costescu, titlul emisiunii: Mica Unire, primul pas spre înfăptuirea României 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Radu Roca, Iuliu Ilyes, Adrian Pop, titlul emisiunii: Graţierea este prioritatea numărul unu a României? 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vass Zoltan, titlul emisiunii: Cum ţinem virozele la distanţă? 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Sfaturi la început de an 23.30 Ştiri

Supa limpede de fazan cu taitei

Scris de Eva Laczko, 04 aprilie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa limpede de fazan

Supa limpede de fazan

Daca aveti musafiri la masa si vreti sa le surprindeti cu o mancare deosebita, supa de fazan e cat se poate de potrivita in acest scop.

Ingrediente:

 

– Un fazan curatat, de circa 700 g, iar daca greutatea difera restul ingredientelor se calculeaza in functie de acesta,

– o ceapa,

– zarzavaturi: 3-4 morcovi, 2 patrunjei, telina, o gulie, alte legume,

– taitei pentru supa,

– piper boabe, piper macinat, sare.

 

Mod de preparare:

 

Fazanul se desface, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa stea 5-6 ore, sau chiar de la o zi la alta, dupa care se spala si se lasa 2-3 ore in apa rece. Se pune la fiert cu legumele si cu piperul boabe, la foc mic, iar dupa circa o ora se pune si sarea. Se fierbe tot asa, la foc mic, pana cand ingredientele se inmoaie. Dupa ce se ia de pe foc, se lasa circa 20 de minute sa se limpezeasca. Se strecoara, iar taiteii se fierb separat, in apa cu sare. Se strecoara si tateii, si se amesteca cu supa, carnea bucatita si zarzavaturile se pot servi, fie ca aperitiv, fie impreuna cu supa calda, dar se pun pe masa separat, oferind fiecaruia posibilitatea de a alege modul cum consuma.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.