Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Barta Zoltan 08.05 Audienţe în direct, limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Szocs Peter şi Stier Peter, titlul emisiunii: Szervvezuk egyutt a XIV. Partiumi Magyar Napokat 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 09.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Despre starea fotbalului judeţean 10.18 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat Liana Strîmb, titlul emisiunii: Metode naturiste de diagnosticare 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Mihail Fodor, Eugen Kovacs şi Ciprian Costea, titlul emisiunii: FMI cere modificarea Codului Fiscal şi temperarea măsurilor de politică fiscală 13.00 Ştiri 13.38 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Nagy Szabolcs - raport la 1.740 de zile 14.40 Teleshopping 14.57 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat Maria Petca Popteanu 16.12 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Alin Pop şi Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Şcoala românească nu pune preţ pe materia cenuşie 17.08 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Târgurile de ţară, şansa fermierilor 17.46 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laura Dance, titlul emisiunii: Despre infertilitate 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean

Supa limpede de fazan cu taitei

Scris de Eva Laczko, 14 aprilie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa limpede de fazan

Supa limpede de fazan

Daca aveti musafiri la masa si vreti sa le surprindeti cu o mancare deosebita, supa de fazan e cat se poate de potrivita in acest scop.

Ingrediente:

 

– Un fazan curatat, de circa 700 g, iar daca greutatea difera restul ingredientelor se calculeaza in functie de acesta,

– o ceapa,

– zarzavaturi: 3-4 morcovi, 2 patrunjei, telina, o gulie, alte legume,

– taitei pentru supa,

– piper boabe, piper macinat, sare.

 

Mod de preparare:

 

Fazanul se desface, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa stea 5-6 ore, sau chiar de la o zi la alta, dupa care se spala si se lasa 2-3 ore in apa rece. Se pune la fiert cu legumele si cu piperul boabe, la foc mic, iar dupa circa o ora se pune si sarea. Se fierbe tot asa, la foc mic, pana cand ingredientele se inmoaie. Dupa ce se ia de pe foc, se lasa circa 20 de minute sa se limpezeasca. Se strecoara, iar taiteii se fierb separat, in apa cu sare. Se strecoara si tateii, si se amesteca cu supa, carnea bucatita si zarzavaturile se pot servi, fie ca aperitiv, fie impreuna cu supa calda, dar se pun pe masa separat, oferind fiecaruia posibilitatea de a alege modul cum consuma.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.