Program ITV: 06.24 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Andreea Seleş 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Prinzinger Zsoka 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ioan Aniţaş şi Nicolae Cornea, titlul emisiunii: Fonduri nerambursabile în apicultură 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Andreea Seleş 09.45 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Milostivirii toate îi sunt cu putinţă 10.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Nicolae Cornea, titlul emisiunii: Lucrări de iarnă în stupină 11.26 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Silviu Sumlas, Horea Andreco şi Valeriu Bancea, titlul emisiunii: Ne mai reprezintă cei pe care i-am ales în 2012? 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu, titlul emisiunii: Primele rezultate ale tratamentului fără interferon 14.11 Teleshopping 14.27 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitaţi Iuliu Cadar şi Iosif Holczli, titlul emisiunii: Cum pot contribui patronatele la dezvoltarea judeţului? 15.23 Zone folcorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat Vasile Dârle 16.26 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Ardelean - raport la 2.735 de zile 17.33 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adrian Havrincea, titlul emisiunii: Utilitatea textului argumentativ în viaţa de zi cu zi 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb

Supa limpede de fazan cu taitei

Scris de Eva Laczko, 09 septembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa limpede de fazan

Supa limpede de fazan

Daca aveti musafiri la masa si vreti sa le surprindeti cu o mancare deosebita, supa de fazan e cat se poate de potrivita in acest scop.

Ingrediente:

 

– Un fazan curatat, de circa 700 g, iar daca greutatea difera restul ingredientelor se calculeaza in functie de acesta,

– o ceapa,

– zarzavaturi: 3-4 morcovi, 2 patrunjei, telina, o gulie, alte legume,

– taitei pentru supa,

– piper boabe, piper macinat, sare.

 

Mod de preparare:

 

Fazanul se desface, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa stea 5-6 ore, sau chiar de la o zi la alta, dupa care se spala si se lasa 2-3 ore in apa rece. Se pune la fiert cu legumele si cu piperul boabe, la foc mic, iar dupa circa o ora se pune si sarea. Se fierbe tot asa, la foc mic, pana cand ingredientele se inmoaie. Dupa ce se ia de pe foc, se lasa circa 20 de minute sa se limpezeasca. Se strecoara, iar taiteii se fierb separat, in apa cu sare. Se strecoara si tateii, si se amesteca cu supa, carnea bucatita si zarzavaturile se pot servi, fie ca aperitiv, fie impreuna cu supa calda, dar se pun pe masa separat, oferind fiecaruia posibilitatea de a alege modul cum consuma.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.