Program ITV: 06:30 Fitness, cu Arnold Anzik 06:57 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Uleiul uzat, nociv pentru sursa de apă 07:30 Fitness, cu Barta Zoltan 08:10 Spiriduş Ghiduş 10:14 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Florin Fodoruţ şi Iulian Budău, titlul emisiunii: Umorul în viaţa spirirtuală 11:09 Info magazin, cu Adriana Tivadar, invitat Delia Danea, titlu: Motivaţia şi sursele ei 11:55 Teleshopping 12:10 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Ferma Danamari, garanţia calităţii 13:16 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Adriana Laszlo, titlul emisiunii: Copiii, tehnici de relaxare şi meditaţie 14:02 Educaţie, cu Vasile Nechita, invitat Daniela Ciută, titlul emisiunii: Oamenii de seamă din ţinutul Careiului 14:48 Teleshopping 15:04 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Vasile Nicoară, titlul emisiunii: Ce servicii oferă Auto Class Satu Mare? 16:00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Dumitru Farnea - raport la 5.425 de zile

Supa limpede de fazan cu taitei

Scris de Eva Laczko, 14 aprilie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa limpede de fazan

Supa limpede de fazan

Daca aveti musafiri la masa si vreti sa le surprindeti cu o mancare deosebita, supa de fazan e cat se poate de potrivita in acest scop.

Ingrediente:

 

– Un fazan curatat, de circa 700 g, iar daca greutatea difera restul ingredientelor se calculeaza in functie de acesta,

– o ceapa,

– zarzavaturi: 3-4 morcovi, 2 patrunjei, telina, o gulie, alte legume,

– taitei pentru supa,

– piper boabe, piper macinat, sare.

 

Mod de preparare:

 

Fazanul se desface, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa stea 5-6 ore, sau chiar de la o zi la alta, dupa care se spala si se lasa 2-3 ore in apa rece. Se pune la fiert cu legumele si cu piperul boabe, la foc mic, iar dupa circa o ora se pune si sarea. Se fierbe tot asa, la foc mic, pana cand ingredientele se inmoaie. Dupa ce se ia de pe foc, se lasa circa 20 de minute sa se limpezeasca. Se strecoara, iar taiteii se fierb separat, in apa cu sare. Se strecoara si tateii, si se amesteca cu supa, carnea bucatita si zarzavaturile se pot servi, fie ca aperitiv, fie impreuna cu supa calda, dar se pun pe masa separat, oferind fiecaruia posibilitatea de a alege modul cum consuma.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.