Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Protejarea factorilor de mediu în Germania 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Barta Zoltan – Prima Gym 08.06 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Adriana Laszlo, titlul emisiunii: Lumea copiilor, o lume fără griji 08.40 Spiriduş Ghiduş 10.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Alin Pop, titlul emisiunii: Drama învăţământului de la sate 11.19 Teleshopping 11.38 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Taina Spovedaniei - Istorie şi actualitate 12.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumele exotice - pasiunea unei familii din Tiream 13.31 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitaţi Marcel Maruşca şi Ciprian Crăciun, titlul emisiunii: De ce nu vor sătmărenii tineri să se angajeze? 14.20 Teleshopping 14.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Mihai Ivaszuk - report la 4.420 de zile 15.47 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.03 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marta Bzduch, titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea 17.43 Educaţie, limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Nichita Sulyok Julianna şi Papp Fejer Olga, titlul emisiunii: Iskolaba megy a gyerek 17.43 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitaţi Tiberiu Csik şi Ioan Câmpan – FC Olimpia

Supa limpede de fazan cu taitei

Scris de Eva Laczko, 14 aprilie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa limpede de fazan

Supa limpede de fazan

Daca aveti musafiri la masa si vreti sa le surprindeti cu o mancare deosebita, supa de fazan e cat se poate de potrivita in acest scop.

Ingrediente:

 

– Un fazan curatat, de circa 700 g, iar daca greutatea difera restul ingredientelor se calculeaza in functie de acesta,

– o ceapa,

– zarzavaturi: 3-4 morcovi, 2 patrunjei, telina, o gulie, alte legume,

– taitei pentru supa,

– piper boabe, piper macinat, sare.

 

Mod de preparare:

 

Fazanul se desface, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa stea 5-6 ore, sau chiar de la o zi la alta, dupa care se spala si se lasa 2-3 ore in apa rece. Se pune la fiert cu legumele si cu piperul boabe, la foc mic, iar dupa circa o ora se pune si sarea. Se fierbe tot asa, la foc mic, pana cand ingredientele se inmoaie. Dupa ce se ia de pe foc, se lasa circa 20 de minute sa se limpezeasca. Se strecoara, iar taiteii se fierb separat, in apa cu sare. Se strecoara si tateii, si se amesteca cu supa, carnea bucatita si zarzavaturile se pot servi, fie ca aperitiv, fie impreuna cu supa calda, dar se pun pe masa separat, oferind fiecaruia posibilitatea de a alege modul cum consuma.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.