Image 1
Image 2
Supă din spinare de porc
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Supă din spinare de porc
Supă din spinare de porc

Ingrediente necesare:

1,5 kilograme spinare de porc,

zarzavat pentru supă,

frecăţei,

sare,

piper boabe,

o ceapă de mărime mijlocie.

Modul de preparare: spinarea de porc se spală şi se scurge de apă, după care se pune la fiert cu zarzavaturile. Atunci când carnea se desprinde de pe oase, supa este fiartă. Se scoate din zeamă spinarea şi se pun la fiert frecăţeii (se obţin dintr-un aluat mai tare frământat cu ou, care se dă pe răzătoarea mare, după care se lasă puţin la uscat). Când s-au fiert frecăţeii, supa este bună de consumat. La nevoie frecăţeii pot fi înlocuiţi cu alte paste făinoase specifice.

 

Pofta buna!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Ciorba de miel aromată cu tarhon

Ciorba de miel aromată cu tarhon

Această rețetă, cu origini în Ungaria și Ardeal, este o alegere populară pentru masa de Paște, grație combinației armonioase între gustul delicat al cărnii de miel și aroma distinctivă a tarhonului.

Înghețată de casă cu ananas

DESERT

Înghețată de casă cu ananas

Pentru o răcorire tropicală, încearcă această rețetă de înghețată de casă cu ananas, combinând dulceața fructului cu cremozitatea mascarponei și aroma intensă a cardamomului.

Pateuri cu brânză sărată și mărar

APERITIVE

Pateuri cu brânză sărată și mărar

Dacă ești în căutarea unei gustări delicioase și ușor de pregătit, aceste pateuri cu brânză sărată și mărar sunt opțiunea perfectă. Utilizând aluat foietaj congelat, vei economisi timp și vei obține un rezultat pe măsură, ideal pentru orice moment al zilei