Image 1
Image 2

Supă de varză cu ciolan

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

Un ciolan afumat mai mic (6-700 g), 500 g varză murată măruntă, sau eventual frunze mărunțite ulterior, un morcov, 2 linguri de bulion, o ceapă, ulei, o linguriță de boia de ardei, sare, mărar proaspăt, mărunțit, sau uscat și sfărâmat.

Mod de preparare:

Ciolanul se lasă la înmuiat în apă rece timp de 5-6 ore. Se schimbă apa și se pune la fiert, până când se desprinde de pe os. Se scoate din zeamă, se ia carnea de pe os și se taie bucăți. Ceapa mărunțită se călește într-un pic de ulei, se adaugă boiaua și se stinge cu zeama de la ciolan. Morcovul se pune în supă întreg sau feliat, după gust. Se adaugă varza bine spălată cu apă rece, se condimentează, iar când este aproape fiert se adaugă și carnea. Se pune bulionul în supă, apoi se mai lasă 5-10 minute la fiert. La servire se poate adăuga și smântână.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

REȚETE GRECEȘTI

Vinete gratinate

Iată una dintre acele feluri de mâncare somptuoase care doar te face fericit. Chiar și celor cărora nu le plac vinetele le place acest fel de mâncare.