19.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 04.00 O partidă de pescuit. 04.30 Info Studio(limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Boros Zoltan. Titlul emisiunii: Să face cunoştinţă cu Hunguest Erkel din Gyula. 05.30 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 10.50 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiunii: Gospodăria un al doilea loc de muncă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Formaţia Argus. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. 18.00 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (reluare)

Supă de prune uscate

Scris de I. Z., 31 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

250 g de prune uscate fără sâmburi, 2-4 bucăţi de cuişoare, 2-3 batonaşe de scorţişoare, 100 ml vin roşu, 2 linguri de amidon alimentar sau de budincă de vanilie sau frişcă, 150 ml de frişcă pentru gătit, 50-60 g de zahăr, 2 pliculeţe de zahăr vanilat, un vârf de cuţit de sare, nuci, migdale sau alune prăjite pentru ornat.

Mod de preparare:

Prunele spălate se taie în bucăţi, se pun la fiert cu un litru de apă şi foarte puţină sare. Se adaugă batoanele de scorţişoare, precum şi cuişoarele aşezate într-o sită-ou pentru ceai. Când compoziţia începe să fiarbă se adaugă vinul. Amidonul sau budinca se amestecă cu zahărul, cu zahărul vanilat şi treptat cu frişca, astfel încât să formeze o compoziţie omogenă. Aceasta se adaugă la supă şi se mai fierbe încă vreo 5 minute, amestecând. Se mai potriveşte de sare şi de zahăr, se ia de pe foc şi se serveşte caldă sau rece, după plac, presărată cu nuci prăjite, alune, sau migdale prăjite.

Abonează-te acum Online!
  1. Traian Orha a spus: 01 noiembrie 2019, ora 10:31

    Ce vijelii o sa mai aveti la posterior !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.