13.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 01.30 Cultură, Samfest jazz. 03.35 Ne cheamă Natura 04.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 05.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Cristina Bala, Marria Ban . Titlul emisiunii: Tot mai mulţi voluntari la asociaţia Stea.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fericirea cea care a crezut. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, Vacanţe de vis 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 17.00 Cultură, Judeţul Satu Mare 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad, la al doilea start consecutiv în Liga 3. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Eugenia Sabău. Titlul emisiunii: Tot ce trebuie să ştim despre noua lege a pensiilor. (reluare) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură

Supă de mazăre verde cu zarzavaturi

Scris de Eva Laczko, 05 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa de mazare cu zarzavaturi

Supa de mazare cu zarzavaturi

Ingrediente:

 

– 2 morcovi de mărime potrivită,

– 2 bucăţi de pătrunjei,

– o jumătate de gulie,

– 200 g de mazăre verde boabe (dacă se poate proaspătă),

– o inflorescenţă de conopidă,

– o ceapă,

– sare, piper, boia de ardei, bază pentru mâncăruri,

– ulei,

– un ou şi făină, sau tăiţei pentru supă.

Mod de preparare:

 

Zarzavaturile curăţate se taie cubuleţe. Ceapa tăiată în două (dar se poate şi mărunţită) se căleşte în ulei. Se adaugă boia de ardei, apoi se stinge cu apă. Se pun la fiert zarzavaturile şi legumele şi se condimentează după gust. Când ingredientele sunt pe jumătate fierte, se adaugă tăiţei, sau din ouă, făină şi puţină sare se prepară un aluat pentru galuşte de consistenţă medie şi cu ajutorul unei linguriţe, sau cu răzuitorul special se formează galuştele, direct în vas. Duă ce s-au fiert şi tăiţeii sau galuştele, supa se poate servi caldă sau rece, după gust.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.