21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Supă de mazăre verde cu zarzavaturi

Scris de Eva Laczko, 05 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa de mazare cu zarzavaturi

Supa de mazare cu zarzavaturi

Ingrediente:

 

– 2 morcovi de mărime potrivită,

– 2 bucăţi de pătrunjei,

– o jumătate de gulie,

– 200 g de mazăre verde boabe (dacă se poate proaspătă),

– o inflorescenţă de conopidă,

– o ceapă,

– sare, piper, boia de ardei, bază pentru mâncăruri,

– ulei,

– un ou şi făină, sau tăiţei pentru supă.

Mod de preparare:

 

Zarzavaturile curăţate se taie cubuleţe. Ceapa tăiată în două (dar se poate şi mărunţită) se căleşte în ulei. Se adaugă boia de ardei, apoi se stinge cu apă. Se pun la fiert zarzavaturile şi legumele şi se condimentează după gust. Când ingredientele sunt pe jumătate fierte, se adaugă tăiţei, sau din ouă, făină şi puţină sare se prepară un aluat pentru galuşte de consistenţă medie şi cu ajutorul unei linguriţe, sau cu răzuitorul special se formează galuştele, direct în vas. Duă ce s-au fiert şi tăiţeii sau galuştele, supa se poate servi caldă sau rece, după gust.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.