26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Supă de mazăre cu perişoare

Scris de Eva Laczko, 11 mai 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Supa de mazare cu perioare

Supa de mazare cu perioare

Ingrediente:

– 400 g de mazăre verde boabe,

– 300 g de carne tocată de porc,

– o ceapă,

– un căţel de usturoi,

– 2 morcovi,

– o lingură de ulei,

– un ou,

– o lingură de pesmet,

– sare, piper, boia de ardei dulce, delicat (de casă),

– o legătură de pătrunjel verde.

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă cu pesmetul şi oul, se condimentează cu sare piper şi delicat. Ceapa şi usturoiul se mărunţeşte şi se căleşte în ulei, până când devin sticloase. Se adaugă o linguriţă de boia, se stinge cu circa 1,5 litri de apă, se adaugă morcovii tăiaţi felii subţiri, iar după ce supa începe să clocotească se adaugă şi mazărea verde. Se condimentează după gust, iar când legumele sunt pe jumătate fierte, din pasta anterior pregătită se formează perişoare şi se fierbe până când toate ingredientele se înmoaie. Supa se serveşte presărată cu pătrunjel verde mărunţit, sau eventual cu adaos de smântână.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.