02.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înțelesul tuturor. (reluare) 03.30 Spectacol de teatru. 05.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Creșterea oilor și urgențele sezonului. 05.30 Conversații Nocturne cu George Vulturescu la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 09.30 Taina Credinței (limba maghiară) cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Pregătire spirituală pentru sărbătoarea învierii. 10.30 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Controale ale Gărzii de mediu. 11.10 Sănătate cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiunii: Avortul în România. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înțelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.53 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audiențe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Supă de linte și pui

Ingrediente:

Un cubuleț de circa 25 grame de unt, un morcov mare, o ceapă medie, o jumătate de țelină, 100 g de ciuperci, o jumătate de ardei gras roșu, 2 linguri de vin alb sec, un litru de supă de pui, 100 g de linte (1/2 pahar de 250 g), 200 g carne de pui (preferabil piept sau pulpe), o frunză de dafin, o linguriță de cimbru.

Mod de preparare:

Se pune lintea la fiert în apă ușor sărată, timp de 30 minute, apoi se strecoară. Se taie cubulețe sau felii ceapa, ardeiul, morcovul, țelina și ciupercile. Într-o oală de 3 l se topește untul la foc mediu și se adaugă legumele tăiate și puțină apă, aproximativ 50 ml. Se călesc toate, până încep să se înmoaie, amestecând din când în când. Se adaugă supa, vinul, frunza de dafin și cimbrul. Se dă focul la mic, se acoperă oala și se lasă să fiarbă cam 30 de minute până se înmoaie legumele. Într-o tigaie antiaderentă (de teflon sau cu strat ceramic) se frige puiul dat cu puțină sare. Se taie în bucățele de 2–3 cm. Se pune și lintea în oala de supă și se lasă încă 15-20 de minute să fiarbă, tot cu capac. Se verifică din când în când să nu scadă prea mult și se completează cu apă dacă este nevoie. Nu puneți sare decât spre sfârșit, după ce o gustați, pentru că supa în care s-a fiert, a fost deja sărată. Se verifică dacă lintea e fiartă. Se adaugă și puiul tăiat și se mai lasă să dea într-un clocot.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.