11.12.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Pataki Csaba, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Guvernul Orban îşi asumă răspunderea pe 3 proiecte de legi.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Balog Sandor. Titlul emisiunii: Pădurea în timpul iernii. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Izidor Bunea, Alina Bunea. 05.00 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Sunetul sursă e energie. 06.00 Manifestări de Ziua Naţională a României la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Pataki Csaba, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Guvernul Orban îşi asumă răspunderea pe 3 proiecte de legi.(reluare) 10.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Rodica Mereuţă. Titlul emisiunii: Vârstnici şi tineri împreună. 10.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Arta de a trăi fericit. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Balog Sandor. Titlul emisiunii: Pădurea în timpul iernii. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Pataki Csaba, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Guvernul Orban îşi asumă răspunderea pe 3 proiecte de legi.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Marta Cordea. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu – program de colinde. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Supă de conopidă cu smântână

Ingrediente:

O conopidă de aproximativ 6-800 g, o ceapă mică, doi morcovi, un pătrunjel, circa 100 g de ţelină, un cartof, frunze de pătrunjel, gălbenuşul unui ou, 200 ml smântână, o lingură de făină, o lingură-două de ulei, câteva picături de zeamă de lămâie (sau oţet), sare, piper, nucşoară, eventual puţin delicat (preparat acasă).

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curăţă şi se taie mărunt, iar conopida se desface în buchete. Se încinge puţin ulei într-o oală în care se va prepara mâncarea şi se călesc zarzavaturile, cu excepţia conopidei. Se poate presăra şi cu puţină boia. Se stinge cu circa 1,5 l de apă şi, după ce legumele începe să fiarbă, se adaugă conopida şi se fierbe totul la foc mic, până se înmoaie toate ingredientele, apoi se adaugă zeamă de lămâie (sau oţetul), după gust, sare, piper, un vârf de cuţit de nucşoară. Într-un bol se amestecă smântâna cu făina şi, apoi, cu acest amestec se dresează supa şi se mai lasă puţin la fiert. După ce se ia de pe foc, se lasă puţin să se răcească. Gălbenuşul se freacă bine, apoi se adaugă treptat, una câte una, câteva linguri de supă caldă, iar compoziţia se toarnă în oală. La servire se presară deasupra pătrunjelul mărunţit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.