00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

Supă de conopidă cu smântână

Ingrediente:

O conopidă de aproximativ 6-800 g, o ceapă mică, doi morcovi, un pătrunjel, circa 100 g de ţelină, un cartof, frunze de pătrunjel, gălbenuşul unui ou, 200 ml smântână, o lingură de făină, o lingură-două de ulei, câteva picături de zeamă de lămâie (sau oţet), sare, piper, nucşoară, eventual puţin delicat (preparat acasă).

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curăţă şi se taie mărunt, iar conopida se desface în buchete. Se încinge puţin ulei într-o oală în care se va prepara mâncarea şi se călesc zarzavaturile, cu excepţia conopidei. Se poate presăra şi cu puţină boia. Se stinge cu circa 1,5 l de apă şi, după ce legumele începe să fiarbă, se adaugă conopida şi se fierbe totul la foc mic, până se înmoaie toate ingredientele, apoi se adaugă zeamă de lămâie (sau oţetul), după gust, sare, piper, un vârf de cuţit de nucşoară. Într-un bol se amestecă smântâna cu făina şi, apoi, cu acest amestec se dresează supa şi se mai lasă puţin la fiert. După ce se ia de pe foc, se lasă puţin să se răcească. Gălbenuşul se freacă bine, apoi se adaugă treptat, una câte una, câteva linguri de supă caldă, iar compoziţia se toarnă în oală. La servire se presară deasupra pătrunjelul mărunţit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.