Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

– 500 g de spanac,

– 600 g lapte,

– 250 g smantana dulce pentru gatit,

– o lingura de amidon alimentar, sau doua linguri de faina,

– sare, iar la servire se mai pot adauga crutoane sau bucatele de migdale.

 

Mod de preparare:

Spanacul curatat si spalat se opareste in apa sarata, se strecoara si se macina cu un robot de bucatarie. Se amesteca cu jumatatea cantitatii de lapte si cu smantana dulce si se pune din nou la fiert. Faina sau amidonul se amesteca treptat cu laptele ramas, cu mare grija, sa nu formeze noduri, apoi se toarna in supa si se amesteca. Se condimenteaza si se fierbe, pana cand incepe sa se mai ingroase putin. Se serveste cu crutoane, eventual ornat cu smantana, cu frunze verzi de usturoi, sau cu migdale prajite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

REȚETE GRECEȘTI

Vinete gratinate

Iată una dintre acele feluri de mâncare somptuoase care doar te face fericit. Chiar și celor cărora nu le plac vinetele le place acest fel de mâncare.