14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Supă cremă de mazăre

Scris de I. Z., 04 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

500 gr de mazăre verde boabe (proaspătă, congelată sau din conservă), o legătură de ceapă verde, o bucată ţelină cât un măr, un praz, o legătură de frunze de pătrunjel, 2 căţei de usturoi, ulei de măsline, sare, piper după gust

Modul de preparare:

Dacă mazărea a fost congelată, se lasă să se decongeleze puţin la temperatura camerei. Între timp se curăţă şi se spală bine restul de legume. Într-o crăticioară se pune o lingură de ulei de măsline peste care se adaugă prazul tăiat rondele, ceapa verde tăiată, la fel şi ţelina taiată cuburi, toate acestea se călesc puţin, după care se adaugă mazărea şi pătrunjelul tocat nici mare, nici prea fin. Se asezonează cu sare şi piper, peste care se adaugă apă şi se lasă să fiarbă la foc potrivit. Când toate ingredientele sunt gata fierte le scoatem şi le dăm la blender, adăugând şi usturoiul, păstrând zeama în care le-am fiert. Pasta obţinută o vom amesteca cu restul de supă în care au fiert legumele, iar ca să nu fie subţire, vom adăuga doar atâta zeamă încât să obţinem tocmai consistenţa dorită. Supa astfel obţinută se va servi fie cu crutoane, fie ornată cu puţină smântână.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.