19.11.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 04.00 O partidă de pescuit. 04.30 Info Studio(limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Boros Zoltan. Titlul emisiunii: Să face cunoştinţă cu Hunguest Erkel din Gyula. 05.30 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitati: Dorel Simion, Daniel Ion, Florin Mulcuţan.Titlul emisiuni: Starea boxului românesc dezbatută la Satu Mare. 10.50 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiunii: Gospodăria un al doilea loc de muncă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Promovare Electorală cu Mihai Sălceanu, invitat: Ionel Bogdan. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis a fost întâmpinat de mii de persoane în Baia Mare. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Pop, Claudiu Ţinca, Emil Şuhani. Titlul emisiunii: Scandal pe lista jurnaliştilor invitaţi la dezbaterea cu Iohannis.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Formaţia Argus. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. 18.00 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu (reluare)

Supă cremă de macro

Scris de I. Z., 06 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

Circa un kg de file peşte macro, 600 g zarzavaturi (morcovi, pătrunjei, ţelină, gulie), o ceapă micuţă, un ardei gras roşu, 2 roşii proaspete, sau o lingură de bulion, un ardei iute, 2-3 linguri de smântână, zeama de la o jumătate de lămâie, sare, piper, delicat, 10-12 bucăţi de creveţi, 4 linguri de ulei de măsline.

Mod de preparare:

Zarzavaturile, ceapa, ardeii, roşiile şi ardeiul iute, condimentate cu sare şi piper se pun la fiert în apă cât să le acopere şi încă vreo 2 degete, apoi se adaugă şi feliile de peşte. Când toate ingredientele sunt fierte, ele se strecoară şi se pisează cu robotul sau cu blenderul, adăugând zeama de lămâie, apoi lingură cu lingură şi smântâna, se mai condimentează după gust şi se adaugă zeama, până când se obţine consistenţa dorită. Creveţii se condimentează în prelabil cu sare şi piper, se lasă aşa circa o oră, după care se sugativează cu un şerveţel gros, apoi se rumenesc uşor în ulei de măsline, şi se aşează în supă la servire. Se mai pot adăuga crutoane cu usturoi. Se ornează cu frunze de leuştean.

Abonează-te acum Online!
  1. y a spus: 06 noiembrie 2019, ora 20:29

    Macrou nu macro!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.