Image 1
Image 2

Supă cremă de macro

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

Circa un kg de file pește macro, 600 g zarzavaturi (morcovi, pătrunjei, țelină, gulie), o ceapă micuță, un ardei gras roșu, 2 roșii proaspete, sau o lingură de bulion, un ardei iute, 2-3 linguri de smântână, zeama de la o jumătate de lămâie, sare, piper, delicat, 10-12 bucăți de creveți, 4 linguri de ulei de măsline.

Mod de preparare:

Zarzavaturile, ceapa, ardeii, roșiile și ardeiul iute, condimentate cu sare și piper se pun la fiert în apă cât să le acopere și încă vreo 2 degete, apoi se adaugă și feliile de pește. Când toate ingredientele sunt fierte, ele se strecoară și se pisează cu robotul sau cu blenderul, adăugând zeama de lămâie, apoi lingură cu lingură și smântâna, se mai condimentează după gust și se adaugă zeama, până când se obține consistența dorită. Creveții se condimentează în prelabil cu sare și piper, se lasă așa circa o oră, după care se sugativează cu un șervețel gros, apoi se rumenesc ușor în ulei de măsline, și se așează în supă la servire. Se mai pot adăuga crutoane cu usturoi. Se ornează cu frunze de leuștean.

Lasă un răspuns

Connect with

Piept de curcan cu mere si cascaval

REȚETE REINTERPRETATE

Piept de curcan cu mere şi caşcaval

In ultima vreme am tot facut rulade din carne, iar una dintre preferatele noastre a fost pieptul de curcan umplut cu mere si cascaval. Combinatia dintre merele pline de vitamine, cascavalul topit, untul aromat si carnea de curcan este una grozava! Eleganta si gustoasa, este o rulada pe care o puteti aseza pe orice masa festiva sau pur si simplu sa o savurati atunci cand vreti sa va rasfatati cu ceva bun.