14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Supă cremă de macro

Scris de I. Z., 06 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

Circa un kg de file peşte macro, 600 g zarzavaturi (morcovi, pătrunjei, ţelină, gulie), o ceapă micuţă, un ardei gras roşu, 2 roşii proaspete, sau o lingură de bulion, un ardei iute, 2-3 linguri de smântână, zeama de la o jumătate de lămâie, sare, piper, delicat, 10-12 bucăţi de creveţi, 4 linguri de ulei de măsline.

Mod de preparare:

Zarzavaturile, ceapa, ardeii, roşiile şi ardeiul iute, condimentate cu sare şi piper se pun la fiert în apă cât să le acopere şi încă vreo 2 degete, apoi se adaugă şi feliile de peşte. Când toate ingredientele sunt fierte, ele se strecoară şi se pisează cu robotul sau cu blenderul, adăugând zeama de lămâie, apoi lingură cu lingură şi smântâna, se mai condimentează după gust şi se adaugă zeama, până când se obţine consistenţa dorită. Creveţii se condimentează în prelabil cu sare şi piper, se lasă aşa circa o oră, după care se sugativează cu un şerveţel gros, apoi se rumenesc uşor în ulei de măsline, şi se aşează în supă la servire. Se mai pot adăuga crutoane cu usturoi. Se ornează cu frunze de leuştean.

Abonează-te acum Online!
  1. y a spus: 06 noiembrie 2019, ora 20:29

    Macrou nu macro!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.