Image 1
Image 2

Supă cremă de conopidă

Supa crema de conopida
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Supa crema de conopida
Supa crema de conopida

Ingrediente:

– O căpăţână de circa 4-500 g de conopidă

– 250 g de zarzavaturi (un morcov, un pătrunjel, câte o felie de ţelină şi de gulie)

– o ceapă mai mică

– 150 g de smântână

– sare, piper, bază pentru mâncăruri

– la servire: bacon prăjit, crutoane, sau verdeţuri

Mod de preparare:

Zarzavaturile se fierb bine în apă uşor sărată şi condimentată, apoi se strecoară. Bucăţile curăţate şi spălate de conopidă se fierb în zeama în care s-au fiert şi zarzavaturile, se strecoară, şi împreună cu zarzavaturile fierte, se mixează cu blenderul. Se adaugă smântâna, condimente după gust, apoi treptat şi zeama în care s-au fiert ingredientele. Se poate servi natur, sau cu crutoane, bacon afumat, tăiat sibţire şi prăjit, sau ornat cu smântână, cu frunzuliţe de pătrunjel, de macriş, sau ceapă verde mărunţită.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Gustări sănătoase pentru iarnă

În sezonul cald găsim o gamă largă de produse care să ne ofere energia necesară pentru toată ziua. Însă iarna este indicat să schimbăm meniul. Nutriţioniştii recomandă 5 gustări care să îţi confere o stare de spirit bună.

Pateuri cu brânză sărată și mărar

APERITIVE

Pateuri cu brânză sărată și mărar

Dacă ești în căutarea unei gustări delicioase și ușor de pregătit, aceste pateuri cu brânză sărată și mărar sunt opțiunea perfectă. Utilizând aluat foietaj congelat, vei economisi timp și vei obține un rezultat pe măsură, ideal pentru orice moment al zilei

TOCĂNIȚE

Carbonade Flamande (Tocană belgiană de vită cu bere)

Carbonade Flamande este o tocană belgiană de vită cu bere care este plină de ceapă caramelizată, slănină și carne de vită fragedă, gătită lent. Servită cu cartofi prăjiți tăiați gros sau cu cartofi fierți, această tocană este rețeta perfectă pentru mâncarea confortabilă de iarnă