17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Sunteţi de acord să se investească 22 milioane lei în iluminatul public din Satu Mare?

Satu Mare-Centrul Vechi

Satu Mare-Centrul Vechi

În şedinţa Consiliului local Satu Mare de joi, 29 martie, a fost aprobată depunerea unui proiect cu finanţare europeană. Este vorba de schimbatul iluminatului public din municipiul Satu Mare. Numai că după ce se bagă 22 milioane lei în iluminatul public, la Satu Mare se va vedea mizeria şi noaptea.

Despre acest lucru, primarul Kereskenyi Gabor a afirmat: „ne dorim să accesăm prin fonduri europene suma de 22.109.733 cu TVA inclus, pentru a rezolva problema. Trebuie să ştiţi că municipiul a fost împărţit în patru zone: Nord-Est; Nord-Vest; Sud-Est şi Sud-Vest. În total ar urma să modernizăm sistemul pe o lungime de 250 kilometri. Acest lucru înseamnă că vom înlocui corpurile de iluminat cu altele noi de tip led, totul pentru a spori siguranţa cetăţenilor. Mai mult de atât, dacă vom reuşi să primim această finanţare, se vor reduce şi cheltuielile cu aproximativ 70%”, declară Kereskenyi Gabor – primarul municipiului Satu Mare.

Ca urmare, vă punem următoarea întrebare:

Sunteţi de acord să se investească 22 milioane lei în iluminatul public din Satu Mare?

Abonează-te acum Online!
 1. sebi a spus: 23 aprilie 2018, ora 06:41

  Care doru??

 2. ALEX al V-lea a spus: 13 aprilie 2018, ora 12:45

  @Papa Ioan al II lea. Esti glumet, fa o socoteala numai pentru strada ta, cata apa ti-ar trebui, inmulteste cu pretul apei, cu numarul de zile in care speli, adauga costurile de personal si regie, puneti ceva castig si darile la Stat si apoi scrie-ne ce obtii. Si nu cred ca numai spalatul ar ajunge.

 3. Papa Ioan Paul al II lea a spus: 11 aprilie 2018, ora 19:38

  oare chiar nu ne putem moderniza? chiar nu putem renunta la gunoierii florisal in favoarea masinilor care chiar sa spele nu doar sa se plimbe? poate cei de la ADP daca si.ar desprinde cururile babane de scaune si ar iesi sa verifice ce face florisalul pe teren s.ar schimba ceva. dar asta trebuie sa vrea ,,cel mai chelios dintre satmareni,, in defavoarea celei mai sugace firme Florisal sau Tulipanisal.

 4. ALEX al V-lea a spus: 05 aprilie 2018, ora 06:15

  @Doru. Sa spui adevarul tau e una dar sa spui adevarul gol-golut e alta. Dupa mintea mea, maturatul se face combinat, adica cei cu maturoaiele strang mizeriile mai mari apoi urmeaza cei cu maturile mecanice care strang praful, nisipul si ce mai este. Problemele cu mizeriile apar din mai multe cauze: cetatenii arunca pe jos foarte usor mizerii desi sunt amplasate cosuri de gunoi, tot cetatenii isi matura curtile si trotuarele si apoi mizeriile le arunca in strada, multe masini sunt murdare, apoi mai exista acel spatiu verde dintre trotuar si strada care este mai sus decat strada. Am fost si noi in alte tari si nu am vazut atata mizerie si atata maturat pe strazi, oare de ce Dorule?

 5. ciprian a spus: 30 martie 2018, ora 09:52

  Da, dar dupa ce sunt gata centura si podurile promise de ani – lumina

 6. Doru a spus: 30 martie 2018, ora 07:24

  Ce bucurie pe cei de la Florisal care lasa mai multa mizerie
  in urma dupa ce dau cu maturoaiele murdare pline de microbi
  Alo Sanepid, niste baieti fac mizerie in fiecare noapte

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.