Sunteţi de acord ca poliţia să închidă localurile care nu respectă măsurile anti-Covid?

Scris de I. Z., 14 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, 13 decembrie, legea care prevede închiderea temporară a sediului principal al operatorilor economici care, în mod repetat, nu respectă măsurile de prevenire şi combatere a răspândirii Covid. Legea intră în vigoare la 10 zile de la data publicării în Monitorul Oficial.

„În cazul repetării la acelaşi sediu principal sau secundar, într-un interval de 15 zile de la constatarea precedentă a contravenţiei de către conducătorul unui operator economic, pe lângă sancţiunea contravenţională principală, agentul constatator dispune şi sancţiunea contravenţională complementară a închiderii temporare, pe o durată de 15 zile, a sediului principal sau secundar în care operatorul economic desfăşoară activitatea fără respectarea condiţiilor stabilite”, prevede legea.

În cazul în care operatorul nu respectă nici sancţiunea complementară, agentul constatator aplică sigilii pe local.

 

Ca urmare vă punem următoarea întrebare:

Sunteţi de acord ca poliţia să închidă localurile care nu respectă măsurile anti-Covid?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 19 decembrie 2021, ora 11:13

    La acest articol cu sondaj sunt interzise comentariile care sunt pt. NU pt. ca deranjeaza interesele Restaurantului Poesis !!!. Nu-i asa ???….Rusine sa le fie celor care au pus botul si au acceptat sa ajunga marfa de cumparat in defavoarea altora !!!. Si inca sa mai spuneti ca nu sunteti partinici….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517