20.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Recital de pian 05.00 Cultură - File din istoria cenaclului Afirmarea. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextual globalizării. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ansamblul Transilvania. 10.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Capcanele mentale. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Cultură cu Ioana Vladimirescu, invitati: Formaţia Nostalgia din Carei. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Sunteţi de acord ca pensionarii să nu mai poată lucra la stat?

Scris de Mioara Maxim, 07 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a anunţat la finalul şedinţei Coaliţiei de guvernare că legea va fi modificată în aşa fel încât persoanele care ies la pensie să nu se mai poată reangaja la stat.

 

„Ceea ce am discutat cu primul ministru, cu ministrul Muncii şi cu ceilalţi miniştri este următorul lucru: ca odată făcută cererea de pensionare şi pensionarea efectiv făcută, să nu mai poată exista şi posibilitatea reangajării pe aceeaşi funcţie, în acelaşi minister sau în alte ministere. Oamenii trebuie să se hotărască: ori sunt pensionari, ori dacă sunt apţi de muncă rămân la muncă. Se va modifica legea în aşa fel încât să nu se mai funcţioneze în acest sistem dual. Nu e corect. Va veni un proiect de lege din partea Guvernului. O să hotărâm în perioada următoare. Măsurile care trebuie luate nu trebuie luate doar pentru cei care se pensionează acum, ci pentru toată lumea”, a declarat Tăriceanu.

Ca urmare, vă punem următoarea întrebare:

Sunteţi de acord ca pensionarii să nu mai poată lucra la stat?

 

Abonează-te acum Online!
 1. ionescu george a spus: 19 august 2017, ora 14:54

  e putin doar la stat la stat nu te obosesti sa fie pensionar nesimtit sa aibe grad de handicapat grav sa fie luptator in revolutia din decembrie 1989 statut de condamnat politic cu toate drepturile ce se cuvin sa lucreze la stat cu norma intreaga si toate wekendurile ca sunt platite cu spor 100/100 si cel putin dublu timp la privat sa aplicam legea cumului de drepturi cu oconditie sa incheie contract ca va lucra pana la 109 ani neobosit si fara concediu caz contrar toate veniturile castigate se confisca de la urmas

 2. românca din satu mare a spus: 16 august 2017, ora 15:56

  Cum de publicaţi comentarii de genul celui de mai sus ana konda? La intrebările adresate cititorilor , răspunsurile trebuie să fie decente. Este jenant să citeşti acest comentariu. Ruşine!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Ana Konda a spus: 15 august 2017, ora 15:46

  Sunteti de acord sa sugeti p**a pensionarilor?

 4. parearea mea a spus: 11 august 2017, ora 14:27

  Eu sunt de acord cu următoarele: pensia sa fie decenta pentru toata lumea, vârsta de pensionare sa nu coboare sub 60 de ani pentru nimeni, iar valoarea in bani a pensiei sa fie in functie de cotizatiea acumlata pe perioada lucrului. Daca statul nu ne-ar arde si cand lucrăm si la pensie, nimeni nu ar ma trebui sa lucreze după pensionare. De fapt, ăsta este adevarul: mort pe jumatate, mai incerci sa lucrezi pentru un ban, pe cand altii lucreaza că asa vrea muschii lor, ca nu se mai satura. Pe cand majoitatea romanilor abia isi platesc medicamentele si facturile, vreo 15-20% dintre romani au palate in strainatate. Astora le mai trebuie pensii?? Oricat ai lucra, din salariu nu poti acumula averi.

 5. Roman a spus: 10 august 2017, ora 07:45

  Sa lucreze onorific daca sunt patrioti.

 6. românca din satu mare a spus: 09 august 2017, ora 16:37

  Sunt de acord cu cele spuse de Sătmărean primul comentariu. Cine a putut prinde un post la o instituţie a statului după revoluţie? Nepotismul a fost în floare şi relaţiile. Cum să te pensionezi la 40 de ani cu o pensie de 4000 până la 10000 de lei şi să te angajezi tot în acelaşi loc de muncă? În producţie la privat să vedeţi ce înseamnă normă de lucru, productivitate , eficienţă ,calitate , responsabilitate etc. Cum o hăinuţă ,un cablu îţi aduce bănuţul. Dacă acestea nu se livrează ,nu se vând nu încasezi bani dar la stat banii vin .

 7. satmarean a spus: 09 august 2017, ora 13:07

  Pensionarii de la stat sa lucreze numai la privat. Daca sunt competenti sigur isi vor gasi de lucru acolo. Ori majoritatea dintre cei pensionati la stat au frecat menta si au luat si salarii marii si iau si pensii ari si vor sa mai „suga” statul de ceva bani .Ori nu inteleg cum te pensionezi la stat si pe urma te angajezi tot la stat,adica esti stresat si obosit dupa munca presatata la stat pe de-o parte dar pe de alta parte cand ai posibilitatea sa mai storci statul de bani nu esti stresat deloc!! Lasati tinerii sa vina sa lucreze nu mai acaparati voi,fosti nomenclaturisti totul. Si nu ne luati cu experienta voastra, ca nu o aveti decat in furat. Voi actualii pensionari din politie, armata, justitie etc ati permis sa se fure in tara asta si acum vreti sa va credem ca sunteti capabili de altceva?

 8. parearea mea a spus: 09 august 2017, ora 12:47

  Daca un pensionar lucreaza in continuare pe post de conducere, vi se pare normal?

 9. parearea mea a spus: 09 august 2017, ora 12:15

  Nu pentru toata lumea pensionarea este o alegere. La implinirea varstei, te pensionezi si gata! Evident, nu la 40 de ani cum se poartă acum.

 10. Dac Bulibas a spus: 08 august 2017, ora 14:38

  Unii dintre pensionari sunt nesatiosi si pusi pe agoniseala in speranta ca poate vor reusi sa-l mituiasca si pe Dumnezeu cand vor ajunge pe lumea cealalta… Ha,ha,ha……

 11. alina a spus: 08 august 2017, ora 14:00

  acuma ori vreti sa fiti pensionari si sa va odihniti sau sa stati mai mult cu familia ,caa ma gindesc de aia vreti sa va pensionati,ori vreti sa lucrati si nu va pensionati,ori …vreti sa va dati smecheri…si sa …acumulati

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.