Suflătorii Filarmonicii cântă vineri în parcul Castelului din Carei

Scris de Vasile Andreica, 02 iulie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri, 3 iulie 2020, de la ora 18.00, Direcţia de Cultură, Centrul Cultural Carei şi Centrul de promovare a turismului Cultural organizează în parcul Castelului Karolyi un spectacol susţinut de două formaţii de suflători având în componenţă membri ai Filarmonicii din Satu Mare.

Cvartetul de suflători Philharmonic Brass Satu Mare format din Claudiu Pitic – corn, Ciprian Saveschi – trompetă, Viorel Lăpteanu – trompetă, Radion Gheorghiţă – trombon, are în program piese din repertoriul compozitorilor preclasici Purcell, Händel, Telemann şi compoziţii americane.

Trio-ul de clarinet al Filarmonicii de Stat ”Dinu Lipatti” Satu Mare format din Incze Róbert, Nagy Krisztina şi Lukács Zsolt prezintă Trio op.87 de Ludwig van Beethoven şi muzică din filmul ”Blues Brothers”.

Evenimentul va avea loc în aer liber, în Parcul dendrologic din Carei, la intrarea în Castel. Accesul publicului este gratuit, cu locuri pe scaune, mască obligatorie, termometrizare în zona de spectacol. În caz de ploaie spectacolul se anulează.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517