Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Sucevean urmărit internaţional, prins la Petea

Scris de Stela Cădar, 28 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un tânăr din Suceava căutat de poliţişti a fost prins la Petea. El s-a prerzentat la intrarea în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Petea, iar poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.

„Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat din judeţul Suceava, căutat de autorităţile române pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ieri, 27 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a pentru a intra în ţară Adrian P., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Suceava.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.
Pe numele acestuia a fost emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fiind condamnat la un an de închisoare.
Bărbatul a fost predat de către poliţiştii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.” se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.