19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Anițaș, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră și os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Artă și bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureșan. 10.30 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat: Virgil Dragoș. Titlul emisiunii: Subvențiile anului 2019 și pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în fața provocărilor vieții. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Suc de goji și fructe exotice

Scris de I. Z., 07 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

O bucățică de circa 2-3 cm de ghimbir care se răzuiește (nu se folosește ghimbir uscat), zeama unei lămâi, 50 g de goji, zeama proaspătă a unei portocale și a unui grapefruit, 2 linguri de miere, o linguriță de sirop de cătină, 2 pahare de apă plată.

Mod de preparare:

Ghimbirul ras, mierea, fructele goji, siropul de cătină și o jumătate de pahar de apă se mixează bine în vasul înalt al robotului de bucătărie, până când se obține o pastă omogenă. Sucurile de citrice se amestecă într-o carafă, se adaugă pasta obținută anterior și se amestecă bine, apoi se dizolvă cu restul de apă. În caz de nevoie se mai poate îndulci cu puțină miere, după gust. Se obține o băutură puternic energizantă și antioxidantă, recomandată în perioadele de convalescență, de efort intelectual, stres, epuizare fizică, în perioada sesiunii de examene, sau pentru femei, în stare de indispoziție în perioada ciclului menstrual. Se servește rece, eventual cu câteva cubulețe de gheață. Se poate păstra la frigider, dar nu mai mult de 2-3 zile, deoarece, chiar dacă nu se strică, dar își pierde calitățile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.