Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 02.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian Vuia. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Elena Blit. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Papellas Istvan. Titlul emisiunii: A fost sfinţită orga bisericii Sfânta Familie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch .Titlul emisiuni: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Cristi Tarţa. 16.35 Portret de artist – vasile Canioşi Mestesanu. 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Subvenţiile pentru fermieri aferente anului 2015 vor întârzia din cauza softului

Scris de Ioan Aniţaş, 13 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Mihalca Gheorghe - director APIA Satu Mare

Mihalca Gheorghe – director APIA Satu Mare

Încă din ultima parte a anului 2015 a început nemulţumirea fermierilor care aşteptau încă din lunile octombrie-noiembrie plata avansului la subvenţiile anului. Pentru mulţi n-a fost să fie din cauza nefuncţionării corespunzătoare a programului – aplicaţiei pentru calculatoarele din sistemul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură – APIA.

O recentă discuţie avută cu Gheorghe Mihalca, directorul APIA Satu Mare evidenţiază faptul că şi pe mai departe sunt probleme cu softul. Se poate sconta pe surprize neplăcute pentru fermieri.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de miercuri, 13 ianuarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Abonează-te acum Online!
  1. andreea a spus: 17 ianuarie 2016, ora 20:30

    Ce soft mai bade, al tau de la Santau? macar stai cuminte in parcela nelucrata care te-ar putea proteja.

  2. anton de la canton a spus: 13 ianuarie 2016, ora 19:28

    Se întîrzie pentru că agaţă în prostia nemărginită a politrucilor USL care nu au ce căuta în această instituţie.USL trăieşte în Satu Mare.chelu – fluieraş -spălătorul de vase ,apropo acesta din urmă cum şi-a recuperat peste 100% din bordelul său .Anchetati procurori !!!!!!!!!!!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.