Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

Subvenţiile pentru fermieri aferente anului 2015 vor întârzia din cauza softului

Scris de Ioan Aniţaş, 13 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Mihalca Gheorghe - director APIA Satu Mare

Mihalca Gheorghe – director APIA Satu Mare

Încă din ultima parte a anului 2015 a început nemulţumirea fermierilor care aşteptau încă din lunile octombrie-noiembrie plata avansului la subvenţiile anului. Pentru mulţi n-a fost să fie din cauza nefuncţionării corespunzătoare a programului – aplicaţiei pentru calculatoarele din sistemul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură – APIA.

O recentă discuţie avută cu Gheorghe Mihalca, directorul APIA Satu Mare evidenţiază faptul că şi pe mai departe sunt probleme cu softul. Se poate sconta pe surprize neplăcute pentru fermieri.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de miercuri, 13 ianuarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. andreea a spus: 17 ianuarie 2016, ora 20:30

    Ce soft mai bade, al tau de la Santau? macar stai cuminte in parcela nelucrata care te-ar putea proteja.

  2. anton de la canton a spus: 13 ianuarie 2016, ora 19:28

    Se întîrzie pentru că agaţă în prostia nemărginită a politrucilor USL care nu au ce căuta în această instituţie.USL trăieşte în Satu Mare.chelu – fluieraş -spălătorul de vase ,apropo acesta din urmă cum şi-a recuperat peste 100% din bordelul său .Anchetati procurori !!!!!!!!!!!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.