Substanţe psihoactive găsite duminică la un tânăr sătmărean de 28 de ani

În cursul nopţii de 19 iunie, poliţiştii sătmăreni au desfăşurat activităţi specifice pentru prevenirea şi combaterea consumului, respectiv deţinerii de droguri şi alte substanţe interzise de lege. De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, prin efective mărite din cadrul tuturor structurilor sale, au acţionat prompt pentru soluţionarea evenimentelor negative de pe raza municipiului, pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de siguranţă raportat la traficul rutier existent.

Astfel, poliţiştii au identificat într-unul dintre localurile verificate un bărbat de 28 de ani, asupra căruia au fost găsite substanţe psihoactive, precum şi bunuri asimilate drogurilor.

Bunurile găsite au fost ridicate în vederea expertizării, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.
De asemenea, în jurul orelor 01.15, pe strada Mihai Viteazu din municipiu, poliţiştii au identificat un tânăr de 17 ani, din judeţul Satu Mare, care avea asupra sa substanţe psihoactive.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517