18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

SUA elimină vizele pentru polonezi

Scris de I. Z., 05 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele american Donald Trump a anunţat vineri că şi-a dat oficial acordul pentru intrarea Poloniei în Programul Visa Waiver al SUA, relatează Reuters.

Acest lucru le va permite polonezilor să călătorească în SUA în scopuri turistice sau de afaceri până la 90 de zile fără viză. Circa 10 milioane de polonezi trăiesc în SUA, reprezentând una dintre cele mai importante minorităţi etnice din această ţară, notează Reuters. Trump a promis de asemenea că va transfera 1.000 de militari americani în Polonia, iar guvernul polonez ar urma să asigure finanţarea pentru construirea facilităţilor pentru ei.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 06 octombrie 2019, ora 14:00

    Sprijinirea armatei americane in Afganistan de catre armata romana respectiv, acceptarea pe teritoriul Romaniei a sistemelor antiracheta americane ar trebui conditionat de eliminarea vizelor pt. romani !. Daca natiunea romana nu reprezinta incredere pt. americani atunci sa nici nu se foloseasca de ea sub nici o forma !. Polonezii au stiut sa negocieze, romanii sunt tratati ca niste slugi si nu ca parteneri de incredere. Umilirea romanilor de catre americani ar trebui sa se termine odata. Ori ne elimina vizele, ori ar trebui inchis parteneriatul cu americanii !. Sa-si ia sistemele antiracheta din Romania si sa le mute in Polonia ca sa nu devenim tinte rusesti. Polonezii nu au trupe in Afganistan ca urmare nici pierderi de vieti omenesti nu sufera acolo ca armata romana. Asta meritam de la americani ?…..Atunci sa mearga dracului din Romania ca sa nu-si mai bata joc de noi !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.