26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Ştrudli şvăbesc cu cremă de brânză

Scris de Eva Laczko, 24 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Strudle cu crema de branza

Strudle cu crema de branza

Ingrediente

 

Pentru aluat:

– 500 g de faină,

– 2 ouă,

– o lingură de ulei,

– sare şi lapte bătut, cât ia aluatul pentru a se putea frământa uşor.

Pentru umplutură:

– 300 g brânză dulce,

– 2 gălbenuşuri de ouă,

– 2 linguri de zahăr,

– un plic de zahăr vanilat,

– circa 20 g de unt (o lingiuriţă),

– ulei abundent pentru prăjit,

– zahăr pudră la servire.

 

Mod de preparare:

 

Se amestecă ingredientele necesare pentru aluat, se frământă bine şi se întinde cu sucitoarea la o grosime de circa 3-4 mm. Se amestecă bine ingredientele pentru umplutură, până când se obţine o pastă cremoasă, iar cu o lingură se aşează în grămăjoare pe jumătatea păturii de aluat. Se acoperă cu cealaltă jumatate şi se taie cu tăietorul de colţunaş, în bucăţi cu ceva mai mari decât o jumatate de palmă. Se prajesc în ulei fierbinte şi se servesc calde, presărate cu zahăr pudră, eventual cu zahăr praf vanilat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.