Structurile MApN din Satu Mare au organizat un nou spectacol caritabil | Informaţia Zilei

Structurile MApN din Satu Mare au organizat un nou spectacol caritabil

Scris de I. Z., 28 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În ziua de 26 noiembrie, peste 400 de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi de penitenciare, militari din cadrul structurilor M.Ap.N, şi ai altor structuri ale sistemului Naţional de Ordine şi Siguranţă Publică au făcut ca Sala Filarmonicii Dinu Lipatti din Satu Mare să fie neîncăpătoare, la cea de-a doua ediţie a spectacolului caritabil ”Uniţi în fapte bune”.

Născut în contextul aniversării a 100 de ani de Românie, spectacolul a pornit în anul 2018, de la ideea comandanţilor de arme ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne de a onora uniforma miliară prin activităţi care ies din sfera cotidiană a atribuţiilor acestor structuri. În final, s-a decis organizarea unui spectacol caritabil, fapt care ne-a oferit posibilitatea de a ne uni forţele nu doar pentru îndeplinirea misiunilor, ci şi pentru a fi uniţi în ajutorarea celor de lângă noi, iar motto-ul spectacolului a venit de la sine: Uniţi în fapte bune.

Organizatorii spectacolului- Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare, cu sprijinul necondiţionat al celor de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare, al celor de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, al celor de la Penitenciarul Satu Mare, al celor de la Direcţia de Telecomunicaţii Speciale, ai celor de la Direcţia Judeţeană de Informaţii Satu Mare şi al colegilor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale au pregătit pentru invitaţi un spectacol de cântec românesc de înaltă ţinută.

Pe scenă au evoluat membrii Ansamblului Doruri Sătmărene împreună cu Petrică Mureşan, plt. adj. Sorin Buc din cadrul IJJ Satu Mare, serg. maj. Bianca Timiş din cadrul ISU Satu Mare, agent şef principal de Poliţie Marius Coşerariu din cadrul IPJ Neamţ, care împreună cu George Negrea şi Diu Oşan au oferit un regal de folk, copiii Centrului de zi Sfânta Tatiana au colindat, iar în final, sub conducerea preotului Cristian Silaghi Corul Militarilor a încântat audienţa cu o suită de cântece patriotice şi un buchet de colinde.

Dacă sumele colectate anul trecut au fost direcţionate spre ajutorarea unor cazuri din cadrul fiecărei instituţii organizatoare, suma colectată anul acesta, peste 18.000 de lei va fi direcţionată spre susţinerea copiilor din cadrul Proiectului Educaţional al Centrului de Zi Sfânta Tatiana din Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345