Stradă din Santău uitată de fostul primar

Scris de I. Z., 14 noiembrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Recent am fost contactaţi telefonic la redacţie de o locuitoare a comunei Santău, dar care a precizat că reprezintă vocea tuturor vecinilor săi.

“Majoritatea străzilor din localitatea Santău au trecut printrun amplu proces de modernizare în ultimii ani. Totul arată diferit, nu mai sunt gropi, parcă ne-am civilizat şi noi. Ceea ce nu înţeleg este cum de s-a uitat de strada Vasile Alecsandri, zonă cunoscută şi ca Olosigu mic?! Vreau să vă spun că pe vremea fostului primar s-au asfaltat aproape toate străzile, mai puţin cea pe care locuim noi. Cum este posibil aşa ceva? Totul în jurul nostru să se schimbe, iar noi să trăim printre aceleaşi gropi. Ni s-a spus că strada respectivă nu a fost inclusă în proiect. Dacă nu s-a putut, atunci de ce nu s-a făcut separat? Este doar un kilometru de stradă, nu merităm şi noi un drum decent? Sper ca noul primar să-şi deschidă ochii şi spre noi”, este sesizarea pe care am primit-o telefonic.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517