18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

Stilul şi glamul Primadonna, acum în VIVO! Baia Mare

Scris de decebal, 24 aprilie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primăvara aceasta ai mai multe motive să vii la VIVO! Baia Mare, iar unul dintre ele este magazinul Primadonna. Celebrul brand Italian de încălţăminte, haine şi accesorii, prezent în alte 17 ţări şi peste 200 de oraşe este acum şi la dispoziţia doamnelor din Baia Mare. 

Până pe 26 aprilie, clientele VIVO! Baia Mare se pot bucura de produsele Primadonna la un preţ promoţional, cu 40 %discount la al doilea produs cumparat.

Noul magazin, situat la etajul 1 al centrului comercial, întruneşte toate standardele conceptului Primadonna. Designul, luminile şi culorile, toate au fost special alese să încânte privirile vizitatorilor. Ambientul este simplu şi maximizează confortul vizual, permiţându-vă să descoperiţi şi să încercaţi cu uşurinţă toate produsele. Fiecare detaliu a fost studiat pentru a nu distrage atenţia de la cel mai important punct: colecţia Primadonna.

Primadonna aduce în Baia Mare stilul contemporan, încălţămintea super glam, hainele la modă, genţile trendy şi accesoriile care se potrivesc oricărui tip de outfit. Toate create cu pasiune, dragoste, dedicare şi talent. Primadonna este un stil de viaţă şi ne bucurăm să fim noi cei care vă oferă acum posibilitatea de a-l proba şi de ce nu, de a-l însuşi”, a declarat Luca Medici, administrator franciza Primadonna VIVO! Baia Mare.

Viziunea Primadonna este simplă: un preţ atractiv şi o referinţă Lovemark pentru toate femeile care doresc să trăiască un lifestyle modern, cu personalitate şi caracter. Stilul şi inovaţia, strategia şi motivaţia, dedicarea şi talentul, toate se regăsesc în produsele Primadonna. Brandul are o istorie de zeci de ani care continuă să celebreze cu originalitate şi pasiune sufletul şi identitatea tuturor femeilor.

***

Primadonna Spa este o companie ce activează în sectorul de comerţ cu amănuntul de încălţăminte pentru femei şi accesorii conexe, sub brandul Primadonna Collection prin intermediul reţelei de puncte de vânzare francizate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.