Ştefan Novak va dirija joi concertul în aer liber al Filarmonicii

Scris de Vasile Andreica, 10 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După ”Anotimpurile” de sâmbătă, muzicienii Filarmonicii ”Dinu Lipatti” vor reveni pe scena din curtea Muzeului de Artă Satu Mare joi, 11 iunie, de la ora 18.30, cu un program mai complex, în felurite formule instrumentale, dirijat de Ştefan Novak.

Sunt anunţate următoarele lucrări: Uvertura suitei Focurilor de Artificii de Haendel, ”Generozitatea” de Telemann, o orchestrare a Odei Bucuriei din Simfonia a IX-a de Beethoven, Divertismentul în Re major KV 136 de Mozart, Serenada în mi minor op. 20 de Elgar şi Mica Simfonie de Charles Gounod. Abonaţii au intrare gratuită, iar biletele vor costa 22 de lei.

De asemenea, pianista Corina Săvian şi violonista Stela Danciu vor susţine Matineul muzeal muzical de miercuri, la ora 12, în spaţiul expoziţiei ”Cornul abundenţei” de la Muzeul de Istorie. În program: Sonata în sol minor de Bach, Adagio de Benedetto Marcello şi Largo de Veracini.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517