Staţia Transurban de pe Păuleştiului încurcă traficul rutier şi călătorii | Informaţia Zilei

Staţia Transurban de pe Păuleştiului încurcă traficul rutier şi călătorii

O locuitoare a cartierului Carpaţi 1 ne-a scris pe adresa e-mail a redacţiei, nemulţumită fiind de o staţie de autobuze de pe strada Păuleştiului. Iată ce ne-a transmis Voichiţa T.:

„La intrarea pe Păuleştiului, de lângă Unio, pe partea dreaptă există o staţie pentru autobuzele Transurban. Dar este una dintre cele mai prost amenajate staţii din municipiul Satu Mare. Locul destinat acestei staţii este foarte mic. Unde mai punem că în faţa ei sunt locuri de parcare amenajate, mereu ocupate. În aceste condiţii autobuzele nu pot să facă dreapta din cauza maşinilor parcate. Iar când opresc autobuzele, de exemplu nr-le 5 şi 10, traficul rutier este blocat preţ de 1-2 minute. Ca să urce în autubuze, călătorii se strecoară printre maşinile parcate. Nu este tocmai comod. Am şi eu o întrebare. Nu s-ar putea lărgi totuşi această staţie?”

Abonează-te acum Online!
  1. Szalma Jack a spus: 27 iulie 2019, ora 11:07

    Daca este statie transurban,cum poate fi si parcare ???!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517