10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

„Star Wars: The Last Jedi” a avut premiera mondială la Los Angeles

Scris de Vasile Andreica, 11 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

Star Wars se întoarce cu cel de-al optulea episod al francizei, „Star Wars: The Last Jedi”, a cărui premieră mondială a avut loc sâmbătă la Los Angeles, informează Reuters şi AFP.

Cu o capacitate de 6.300 de locuri, Shrine Auditorium din Los Angeles i-a întâmpinat sâmbătă pe fanii care au reuşit să obţină un bilet şi să devină astfel primii spectatori ai celui mai lung film al sagăi, cu o durată de 2 ore şi 33 de minute, care îi aduce faţă în faţă pe enigmatica eroină Rey (Daisy Ridley) şi pe maleficul Kylo Ren (Adam Driver).

Pe covorul roşu, cei prezenţi au putut admira toată distribuţia peliculei, inclusiv pe John Boyega, care a reuşit să ajungă la timp cu avionul, în pofida unei furtuni de zăpadă în Atlanta, graţie „celui mai bun pilot din galaxie”, după cum a glumit actorul.

La patruzeci de ani de la lansarea primului film, franciza „Star Wars” nu a fost niciodată mai în formă, iar experţii prevăd încasări de 220 milioane dolari în primul weekend de proiecţii în cinematografele din Statele Unite, peste şase zile.

În pofida unei pauze de 10 ani ani între lansarea „Episode III: Revenge of the Sith” (2005) şi „The Force Awakens” (2015), prima parte a unei a treia trilogii, apetitul publicului pentru aventurile eroilor din „Star Wars” pare să rămână intact.

Regizorul şi scenaristul peliculei „The Last Jedi”, Rian Johnson, a prezentat filmul în prezenţa întregii distribuţii şi a adus un omagiu emoţionant regretatei actriţe Carrie Fisher, interpreta rolului Prinţesei Leia — decedată subit la vârsta de 60 de ani, în decembrie 2016 — pe care o putem vedea în ultima sa apariţie într-un film.

Lucasfilm a impus un embargo asupra cronicilor detaliate despre peliculă până marţi la ora locală 9:00 (17:00 GMT), însă fanii au inundat rapid reţelele de socializare cu postări în care îşi manifestă entuziasmul faţă de film.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.