Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

„Star Wars: The Last Jedi” a avut premiera mondială la Los Angeles

Scris de Vasile Andreica, 11 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

Star Wars se întoarce cu cel de-al optulea episod al francizei, „Star Wars: The Last Jedi”, a cărui premieră mondială a avut loc sâmbătă la Los Angeles, informează Reuters şi AFP.

Cu o capacitate de 6.300 de locuri, Shrine Auditorium din Los Angeles i-a întâmpinat sâmbătă pe fanii care au reuşit să obţină un bilet şi să devină astfel primii spectatori ai celui mai lung film al sagăi, cu o durată de 2 ore şi 33 de minute, care îi aduce faţă în faţă pe enigmatica eroină Rey (Daisy Ridley) şi pe maleficul Kylo Ren (Adam Driver).

Pe covorul roşu, cei prezenţi au putut admira toată distribuţia peliculei, inclusiv pe John Boyega, care a reuşit să ajungă la timp cu avionul, în pofida unei furtuni de zăpadă în Atlanta, graţie „celui mai bun pilot din galaxie”, după cum a glumit actorul.

La patruzeci de ani de la lansarea primului film, franciza „Star Wars” nu a fost niciodată mai în formă, iar experţii prevăd încasări de 220 milioane dolari în primul weekend de proiecţii în cinematografele din Statele Unite, peste şase zile.

În pofida unei pauze de 10 ani ani între lansarea „Episode III: Revenge of the Sith” (2005) şi „The Force Awakens” (2015), prima parte a unei a treia trilogii, apetitul publicului pentru aventurile eroilor din „Star Wars” pare să rămână intact.

Regizorul şi scenaristul peliculei „The Last Jedi”, Rian Johnson, a prezentat filmul în prezenţa întregii distribuţii şi a adus un omagiu emoţionant regretatei actriţe Carrie Fisher, interpreta rolului Prinţesei Leia — decedată subit la vârsta de 60 de ani, în decembrie 2016 — pe care o putem vedea în ultima sa apariţie într-un film.

Lucasfilm a impus un embargo asupra cronicilor detaliate despre peliculă până marţi la ora locală 9:00 (17:00 GMT), însă fanii au inundat rapid reţelele de socializare cu postări în care îşi manifestă entuziasmul faţă de film.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.