Stănescu: Depunem moţiunea de cenzură şi aceasta va trece sută la sută | Informaţia Zilei

Stănescu: Depunem moţiunea de cenzură şi aceasta va trece sută la sută

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a anunţat că social-democratii vor depune o motiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, iar alegerile locale vor fi organizate de alt guvern.

Depunem moţiunea de cenzură şi aceasta va trece sută la sută. Toţi primarii PSD ne transmit aceleaşi mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru ţară!

Liberalii sunt speriaţi de moţiunea de cenzură şi încearcă să se convingă singuri că n-o vom depune. Le dau o veste tristă: teama lor este justificată. Lucrăm deja moţiunea de cenzură, o depunem şi vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că şi-a bătut joc de români şi de autorităţile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19. (…)  Ne vom bate să-i apărăm pe toţi aleşii locali şi membrii partidului de această guvernare aberantă, care a eşuat în a-i proteja pe români împotriva coronavirusului, dar spune că vina este a PSD.

De aceea, Cabinetul Orban trebuie demis, iar alegerile locale organizate de o echipă care chiar munceşte, nu chefuieşte în sediul Guvernului.” se arată într-un comunicat semnat de Paul Stănescu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517