Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

250 g fructe de zmeură, cât mai bine coapte și proaspăt culese, 4 albușuri de ouă (la temperatura camerei), 4-6 linguri de zahăr pudră, un pliculeț zahăr vanilat

Mod de preparare:

Fructele se sfărâmă bine și se amestecă cu jumătatea zahărului și cu vanilia, până la obținerea unei paste omogene. Albușurile de ouă, cu restul zahărului, într-un bol mai mare, cu mixerul la turație mare se bat spumă tare, apoi se amestecă cu pasta de fructe. Paharele, sau bolurile în care se va servi spuma se pun în prealabil la frigider, sau și mai bine, la congelator, timp de o oră-două. Spuma se așează în pahare și se ornează cu bucăți de fructe, eventual cu un topping de ciocolată, sau unul obținut din gălbenușurile de ouă frecate cu alte 4 linguri de zahăr pudră. Se consumă proaspăt, sau răcit la frigider.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Ciorbă țărănească de porc

REȚETE ROMÂNEȘTI

Ciorbă țărănească de porc cu legume

Această ciorbă bogată și aromată este ideală pentru a fi servită fierbinte, acompaniată de smântână sau un strop de oțet pentru un plus de gust. O combinație perfectă de carne suculentă și legume crocante, această rețetă îmbină tradiția culinară românească cu aromele autentice ale gospodăriei tradiționale.