Spumă de zmeură | Informaţia Zilei

Spumă de zmeură

Ingrediente:

250 g fructe de zmeură, cât mai bine coapte şi proaspăt culese, 4 albuşuri de ouă (la temperatura camerei), 4-6 linguri de zahăr pudră, un pliculeţ zahăr vanilat.

Mod de preparare:

Fructele se sfărâmă bine şi se amestecă cu jumătatea zahărului şi cu vanilia, până la obţinerea unei paste omogene. Albuşurile de ouă, cu restul zahărului, într-un bol mai mare, cu mixerul la turaţie mare se bat spumă tare, apoi se amestecă cu pasta de fructe. Paharele, sau bolurile în care se va servi spuma se pun în prealabil la frigider, sau şi mai bine, la congelator, timp de o oră-două. Spuma se aşează în pahare şi se ornează cu bucăţi de fructe, eventual cu un topping de ciocolată, sau unul obţinut din gălbenuşurile de ouă frecate cu alte 4 linguri de zahăr pudră. Se consumă proaspăt, sau răcit la frigider.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517