Sportivii de la CS Judo Master Satu Mare intră în vacanţă cu multe medalii cucerite în Slovacia

Scris de Ionuţ Blăjean, 28 iunie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


Antrenorul Attila Pelcz de la CS Judo Master Satu Mare ne informează că sâmbătă, 25 iunie, sportivii săi au participat în Slovacia la Grand Prix Michalovce. A fost un turneu extrem de puternic cu 950 de sportivi din 12 ţări la start. Concursul s-a întins pe durata a două zile.

Clubul sătmărean a deplasat 15 sportivi şi a reuşit să obţină rezultate preţioase, cu multe clasări pe podium.

S-au obţinut trei medalii de aur prin Alexandra Gîndrea la U13, 28 kg, Andrei Mateş la U13, 50 kg şi Ioana Mateş la U16, 57 kg (a câştigat toate cele patru meciuri cu aruncări clare de ippon).
Medalii de argint au obţinut Alexia Timoc la U16, 36 kg, Alexandra Melan la U9, +36 kg şi Tudor Gîndea la U13, 42 kg.

Iar medalii de bonz au cucerit Bandi Synthia la U16, 52 kg, Foldvari Saul la U16, 66 kg, Ardelean Remus la U13, 34kg şi Nemeth Maia la U11, 34kg.

“Cu acestă competiţie încheiem concursurile şi vom întra în vacanţă bine meritată pâna în 1 august. A fost o jumăte de an bună pentru CS Judo Master cu rezultate bune la campionatele naţionale”, ne-a declarat Attila Pelcz.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517