Image 1
Image 2

Talna Oraşu Nou merge mai departe!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După victoria cu 4-2 (0-1) în faţa echipei FC Zalău

Picture 2Talna Oraşu Nou a jucat miercuri, acasă, în faza a II-a a Cupei României contra formaţiei din Liga a III-a FC Zalău. Sătmărenii noştri au prins o zi excelentă şi au reuşit să meargă mai departe după ce au câştigat cu scorul de 4-2 (0-1).

Şi nu a fost un meci câştigat uşor. Oaspeţii au început partida dominând uşor, însă încet sătmărenii şi-au dat drumul. Prima repriză ne-a aparţinut, sălăjenii nu prea s-au văzut pe teren. Ghinionul a făcut ca Oraşu Nou să rateze foarte mult, iar în minutul 20 să primească un gol spectaculos de la 30 de metri, printr-un şut ce i-a aparţinut lui Radu Marian.

După ce s-au schimbat porţile, în jocul elevilor lui Dacian Nastai s-a văzut mai mult dorinţa de victorie. Au atacat încă din minutul 46, şi imediat a venit golul egalizator. Cristi Cozma i-a dat o pasă printre adversari lui Bârle care a trimis pe colţ până-n plasa porţii. Prima acţiune a oapeţilor din partea secundă a venit în minutul 58, atunci când au reuşit să treacă din nou în avantaj pe tabelă. Sătmărenii au obţinut un penalty în ’63, cel care a fost transformat de Demian. Acelaşi jucător a mai înscris în minutul 73. Scorul final a fost stabilit în prelungirile partidei de Kovacs.

Echipe:

– Talna Oraşu Nou: Nagy – Cozma I., Cozma C. (Kovacs ’85), Lung, Cseh (Erdei M. ’77), Câmpan (Bute ’65), Demian, Pajos, Erdei S., Ignat, Bârle (Istvanfi ’90). Antrenor: Dacian Nastai,

– FC Zalău: Chiş – Lazăr, Criste, Marian, Gliguţa, Hossu, Gorga, Ghiuruţan, Pop, Olar, Mare. Rezerve: Flueraş, Ciaca, Suveroşan, Muscan. Antrenor: Alexandru Pop.

Imediat după meci Dacian i-a felicitat pe jucători şi ne-a declarat că nu ar vrea să joace cu Olimpia Satu Mare în următoarea fază din mai multe motive. Îşi doreşte să întâlnească o formaţie care ajunge mai rar în judeţul nostru.

Faza a III-a la care vor participa 35 de echipe calificate din faza a II-a şi celelalte 3 echipe retrogradate din Liga a II-a, ediţia 2012-2013, este programată să aibă loc miercuri, 14 august de la ora 17.30.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with