Image 1
Image 2

Sătmăreanul Petrică Costin a câștigat GP SPI

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Au participat 6 șahiști cu titluri internaționale

sahCasa Verde din Grădina Romei a găzduit în prioada 11-16 aprilie un turneu de șah numit Grand Prix SPI. La acesta au participat 6 șahiști valoroși din mai multe părți ale țării, toți având titluri internaționale. A fost un turneu închis, fiecare a jucat cu fiecare.

Totul a început în 11 aprilie, au concurat următorii șahiști: MI Codruţ Florescu de la CS Deva, FIDE Dinu Simi Suciu de la CSU Cugir, CM Petruţ Şandor de la Clubul de Şah Galaţi, alături de FIDE Petrică Costin şi Ciprian Muntean şi CM Ionuţ Ristea – toţi trei de la CS Voinţa Satu Mare.

Pe primul loc după cele 10 runde s-a clasat sătmăreanul Petrică Costin de la CS Voința Satu Mare. A acumulat 7.5 puncte. Pe doi s-a clasat Ionuț Ristea cu 6 puncte, pe 3 Dinu Simi cu 5.5 puncte, pe 4. Ciprian Muntean cu 4.5 puncte, pe 5 Codruț Florescu cu 3 puncte, iar pe ultimul loc s-a aflat Petruț Sandor cu 2.5 puncte. S-au acordat și premii în bani: 500 lei – locul I, 400 lei – locul II, 300 lei – locul III, 200 lei – locul IV. Sponsorii competiţiei au fost SC Petra SRL, Sepcral Pro Instalaţii Cluj şi Hotel Sport.

Organizatorul Internațional FIDE Ciprian Muntean ne informeză că în această lună se va organiza un nou turneu de șah la Satu Mare, este vorba de Chess Week-end no. 14 și va avea loc în 26-28 aprilie. Cu informații suplimentare despre acesta vom reveni în curând. Organizatori< CS Voința Satu Mare și cotidianul Informația Zilei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with