17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Spitalul Judeţean vine în ajutorul viitoarelor mămici

Scris de Mihaela Ghiţă, 03 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ca o premieră pentru judeţul nostru, Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, prin secţia de Obstetrică Ginecologie, vine în ajutorul viitoarelor paciente cu un nou analgezic: Gazul Entonox, ne anunţă purtătorul de cuvânt al instituţiei, Constantin Demian.

Acest analgezic este o combinaţie de gaz ilarian şi oxigen, care se administrează pe cale orală prin inhalare, având un efect analgezic destul de rapid (20-30 de secunde), ajutând pacientul să treacă mai uşor peste dureri. Principala caracteristică a gazului Entonox este ameliorarea durerilor din timpul travaliului şi perioada de după. O altă caracteristică foarte importantă a gazului Entonox este lipsa efectelor negative asupra mamei sau a copilului, ceea ce îi face pe doctori să îl recomande fără griji.

La cererea medicilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, care doresc o dezvoltare continuă a competenţelor lor şi a procedurilor în conduita terapeutică a naşterii actuale, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare a luat hotărârea de a achiziţiona acest produs direct de la producătorul german. Acest gaz analgezic este relativ nou în spitalele din România, spre exemplu, în judeţul Cluj se găseşte doar în câteva spitale particulare. În prealabil achiziţionării acestui produs, personalul medical a urmat cursuri de instruire pentru a putea utiliza în condiţii optime produsul, iar pacienţii să beneficieze pe deplin de acest produs analgezic.

Spitalul Judeţean de Urgenţă doreşte să fie cât mai aproape de pacienţi şi încearcă să pună la dispoziţia pacienţilor cele mai bune metode şi mijloace aflate pe piaţă pentru ca aceştia să se simtă cât mai în siguranţă şi să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze în alte locaţii pentru a-şi rezolva problemele.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.